ZF Aftermarket: TRW remschijven voor Tesla Model S nu beschikbaar

  • TRW speelt in op groeiende vraag vanuit de markt
  • Hoog koolstofvezelgehalte zorgt voor minder hitteontwikkeling en minder Noise, Vibration & Harshness (NVH)
  • Voor- en achterremschijven nu verkrijgbaar

ZF schat dat in 2030 circa een derde van de geproduceerde voertuigen wereldwijd een elektrische of hybride aandrijflijn zal hebben. Met zijn nieuwe producten voor deze voertuigen draagt ZF Aftermarket bij aan een betere en schonere mobiliteit. Nieuw in het productaanbod zijn remschijven voor de elektrische tesla Model S. 

Remschijven van TRW voor de Tesla Model S worden geproduceerd op basis van metaal met een hoog koolstofvezelgehalte (High Carbon Grey Cast Iron Material, GG15 HC). Daarmee ontwikkelen de schijven minder hitte, wat de kans verkleint op vervorming en op typische NVH-problemen als vibraties (hot judder) en piepen. Het terugdringen van geluidsvorming is een extreem belangrijk aspect in de productontwikkeling voor elektrische voertuigen vanwege de grote impact op het rijcomfort. 

De remschijven met hoog koolstofvezelgehalte hebben een zwarte kleur en zijn behandeld tegen roest met TRW’s eigen oppervlaktecoating. TRW levert schijven voor zowel de voor- als de achterwielen. 

Richard Adgey, Head of Product Management, legt uit: "De opmars van elektrische aandrijflijnen is niet te stuiten. Daarom ontwikkelt en levert ZF sleutelcomponenten én complete systemen voor alle voertuigtypen. ZF’s aftermarket-divisie ontwikkelt technische innovaties voor de aftermarket voor de verschillende merken binnen de groep in een zo vroeg mogelijk stadium."

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be