Workday ziet aanhoudend succes bij middelgrote ondernemingen in EMEA, nu organisaties de kracht van Workday AI willen benutten

Workday levert snellere time-to-value en betaalbare opties voor bedrijven met minder dan 3.500 werknemers

Brussel, 17 november 2023 – Workday, Inc. (NASDAQ: WDAY), leider in enterprise cloud applications voor finance en human resources, kondigt tijdens Workday Rising EMEA, Workday's jaarlijkse klantenconferentie, aanhoudend succes en momentum aan bij medium zakelijke klanten in de hele regio.

Workday heeft al een groot aandeel in de middelgrote markt, maar ziet een toenemende interesse van zowel bestaande als nieuwe klanten die hun HR- en financiële activiteiten willen stroomlijnen, handmatige processen willen digitaliseren en het potentieel van Workday AI willen benutten. Workday-oplossingen die gedreven worden door AI verlossen bedrijfs- en IT-middelen van handmatige, repetitieve taken. Klanten van Workday melden dat ze meer tijd hebben om strategisch werk te doen en dat er minder applicaties in handmatige processen worden gebruikt. 

“Middelgrote bedrijven in EMEA willen dezelfde digitale transformatiemogelijkheden als grotere, multinationale bedrijven, maar vaak werken ze in kleinere teams die het moeten doen met bestaande technologie,” zegt Jonathan Randle, vice-president medium enterprise EMEA bij Workday. “De technologie- en implementatieaanpak van Workday stelt ons in staat om bedrijfstransformatie voor deze kleinere bedrijven te realiseren, met een snelle time-to-value. Met Workday AI als kern van het Workday-platform stellen we onze klanten in staat meer te bereiken met hun kleinere teams, en we kijken ernaar uit om nog veel meer vooruitstrevende middelgrote bedrijven te verwelkomen in de Workday-gemeenschap.”

In de afgelopen twaalf maanden heeft Workday meer dan 130 nieuwe, in EMEA gevestigde middelgrote ondernemingen aan zijn klantenbestand toegevoegd, waaronder de Britse retailer Crew Clothing, de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund, de Italiaanse chocolade- en gelato-retailer Venchi, de Noorse verzekeraar Fremtind Forsikring, gamingoperator La Française des Jeux en transportexperts Flughafen Berlin Brandenburg

Workday heeft een aanzienlijk klantenbestand in het middensegment. Dit momentum bij middelgrote zakelijke klanten in EMEA en de rest van de wereld wordt ook aangewakkerd door Workday Launch. Workday Launch is een vooraf geconfigureerde versie van Workday, geconfigureerd op basis van duizenden eerdere succesvolle implementaties, en kan ruim 40 procent sneller worden geïmplementeerd dan een traditionele implementatie. Klanten van Workday Launch profiteren ook van gunstige voorwaarden, waardoor kleinere bedrijven de implementatiekosten over de contractperiode kunnen spreiden, waardoor deze initiële toetredingsdrempel wordt weggenomen.

Enkele van de middelgrote ondernemingen die dit jaar aanwezig zijn op Workday Rising EMEA zijn onder meer Checkout.com, ON, Webber Wentzel, Wellcome Sanger Institute, The Lore Group, Coventry Building Society, Webedia, Mister Spex en Staffbase.

Rising EMEA

Workday rapporteert in het kader van Rising EMEA ook een versnelling van digitale transformatie met Workday AI voor een divers klantenbestand in de branche. Workday-suite met applicaties wordt nu gebruikt door meer dan 2.000 klanten in EMEA, waaronder Philips. Meer informatie vind je hier.

Over Workday

Workday is een leidende leverancier van enterprise cloud-applicaties voor finance en human resources, die klanten helpt zich aan te passen en succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. Workday-applicaties voor financieel management, human resources, planning, kostenbeheer en analytics zijn ontwikkeld met artificial intelligence en machine learning in hun kern. Daarmee helpt Workday organisaties over de hele wereld de toekomst van werk te omarmen. Workday wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 10.000 organisaties in verschillende sectoren - van middelgrote bedrijven tot meer dan 50 procent van de Fortune 500-bedrijven. Ga voor meer informatie naar www.workday.com.

© 2023 Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het Workday-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Workday, Inc. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, waaronder onder meer verklaringen met betrekking tot de plannen, overtuigingen en verwachtingen van Workday.

Deze toekomstgerichte verklaringen zijn alleen gebaseerd op de informatie die momenteel beschikbaar is en onze huidige overtuigingen, verwachtingen en veronderstellingen. Omdat toekomstgerichte verklaringen betrekking hebben op de toekomst, zijn ze onderhevig aan inherente risico's, onzekerheden, veronderstellingen en veranderingen in omstandigheden die moeilijk te voorspellen zijn en waarover we geen controle hebben. Als de risico's werkelijkheid worden, aannames onjuist blijken te zijn, of als we onverwachte veranderingen in omstandigheden ervaren, kunnen de daadwerkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten die worden geïmpliceerd door deze toekomstgerichte verklaringen. Daarom moet u niet afgaan op toekomstgerichte verklaringen. Risico's omvatten, maar zijn niet beperkt tot, risico's beschreven in onze deponeringen bij de Securities and Exchange Commission ("SEC"), inclusief ons formulier 10-K voor het fiscale jaar eindigend op 31 juli 2023, en andere rapporten die we hebben en van tijd tot tijd zullen indienen bij de SEC, waardoor de werkelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachtingen. Workday verplicht zich niet, en is niet van plan, dergelijke toekomstgerichte verklaringen na de datum van dit persbericht te updaten. 

Alle nog niet uitgebrachte services, features of functies waarnaar wordt verwezen in dit document, op onze website of in andere persberichten of openbare verklaringen die momenteel niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken van Workday worden gewijzigd en worden mogelijk niet zoals gepland of helemaal niet geleverd. Klanten die Workday-services aanschaffen, moeten hun aankoopbeslissingen nemen op basis van services, features en functies die momenteel beschikbaar zijn.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be