Workday en Alight breiden samenwerking uit om wereldwijde, uniforme HCM - en payroll-ervaring te bieden

Gedreven door het Alight Worklife®-platform, creëert het uitgebreide partnership een samenhangende en vereenvoudigde ervaring voor HR- en payroll professionals

Brussel, 28 april 2023 - Workday, Inc. (NASDAQ: WDAY), een leidende leverancier van enterprise cloud-applicaties voor finance en human resources, en Alight, Inc. (NYSE: ALIT), aanbieder van cloud-gebaseerde human capital-technologie en services, kondigen de uitbreiding van hun strategische samenwerking aan om een vereenvoudigde en uniforme payroll-ervaring te brengen naar HR- en payroll specialisten over de hele wereld.

Met een eerste uitrol in zes belangrijke regio's in Europa - de Benelux, Duitsland, Italië, Scandinavië, Spanje en Zwitserland - brengt het partnership het technologieplatform van Alight voor employee experience, Alight Worklife®, en Workday Human Capital Management (HCM) samen in een centraal, digitaal platform. Het uniforme platform biedt organisaties een gestroomlijnde en gestandaardiseerde ervaring om de complexiteit van een internationaal personeelsbestand te helpen beheren.

“De Global Payroll-oplossing van Alight biedt een uitgebreid payroll-platform via Alight Worklife en volledig beheerde services in meer dan 180 landen en 25 talen, die een aanvulling vormen op de expertise van Workday op het gebied van human capital management,” zegt Cesar Jelvez, chief professional services en global payroll officer bij Alight. "We kijken ernaar uit onze scope als strategische software- en services-partner van Workday uit te breiden om nog meer waarde te leveren aan onze gezamenlijke klanten wereldwijd." 

Door deze samenwerking kunnen Workday en Alight klanten helpen hun innovatie te versnellen door geïsoleerde en losstaande processen en systemen te vervangen door één uniforme internationale oplossing die hen helpt de ervaringen van werknemers te verbeteren en workflows te automatiseren. De oplossing biedt een uitgebreide functieset, waaronder tijdregistratie, personeelsbeheer en payrolling, die organisaties in staat stelt om HR en payroll te verwerken, te beoordelen, te rapporteren en te analyseren. Bijkomende voordelen zijn onder meer betalingsservices en toegang tot verdiend inkomen, evenals een flexibel aanbod van managed services en lokale expertise om organisaties te helpen bij het stimuleren van standaardisatie en het handhaven van de naleving van lokale regelgeving.

"We zijn verheugd onze samenwerking met Alight uit te breiden om een dynamische oplossing te bieden die organisaties in staat stelt hun wereldwijde personeelsbestand in te zetten, te beheren en te betalen met een vereenvoudigd, uniform aanbod," zegt Angelique de Vries-Schipperijn, president EMEA bij Workday. “Workday HCM levert een naadloos aanbod van personeelsbeheer – van compensatie en planning tot urenregistratie en secundaire arbeidsvoorwaarden – dat, in combinatie met de wereldwijde payroll-expertise van Alight, zorgt voor meer flexibiliteit voor onze gezamenlijke klanten die te maken hebben met een continue periode van verandering.”

Ga voor meer informatie over dit strategische partnership naar workday.com/alight/.

Over Workday

Workday is een leidende leverancier van enterprise cloud-applicaties voor finance en human resources, die klanten helpt zich aan te passen en succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. Workday-applicaties voor financieel management, human resources, planning, kostenbeheer en analytics zijn ontwikkeld met artificial intelligence en machine learning in hun kern. Daarmee helpt Workday organisaties over de hele wereld de toekomst van werk te omarmen. Workday wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 10.000 organisaties in verschillende sectoren - van middelgrote bedrijven tot meer dan 50 procent van de Fortune 500-bedrijven. Ga voor meer informatie naar workday.com.

© 2023 Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het Workday-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Workday, Inc. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Over Alight

Alight is een toonaangevende leverancier van cloud-gebaseerde technologie en diensten op het gebied van HR, die meer dan 36 miljoen mensen helpt om zelfverzekerde beslissingen te nemen op het gebied van gezondheid, welvaart en welzijn. Ons Alight Worklife®-platform combineert gegevens en analyses met eenvoudige, naadloze gebruikerservaring. Ondersteund met wereldwijde leveringsmogelijkheden,verandert Alight Worklife de werknemerservaring voor mensen over de hele wereld. Met gepersonaliseerde, datagestuurde inzichten in gezondheid, vermogen, salaris en welzijn biedt Alight mensen de zekerheid van betere resultaten en gemoedsrust tijdens levensgebeurtenissen en belangrijke beslissingen. Ontdek hoe Alight groei ontsluit voor organisaties van elke omvang op alight.com

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, waaronder onder meer verklaringen met betrekking tot de plannen, overtuigingen en verwachtingen van Workday.

Deze toekomstgerichte verklaringen zijn alleen gebaseerd op de informatie die momenteel beschikbaar is en onze huidige overtuigingen, verwachtingen en veronderstellingen. Omdat toekomstgerichte verklaringen betrekking hebben op de toekomst, zijn ze onderhevig aan inherente risico's, onzekerheden, veronderstellingen en veranderingen in omstandigheden die moeilijk te voorspellen zijn en waarover we geen controle hebben. Als de risico's werkelijkheid worden, aannames onjuist blijken te zijn, of als we onverwachte veranderingen in omstandigheden ervaren, kunnen de daadwerkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten die worden geïmpliceerd door deze toekomstgerichte verklaringen. Daarom moet u niet afgaan op toekomstgerichte verklaringen. Risico's omvatten, maar zijn niet beperkt tot, risico's beschreven in onze deponeringen bij de Securities and Exchange Commission ("SEC"), inclusief ons formulier 10-K voor het fiscale jaar eindigend op 31 januari 2023, en andere rapporten die we hebben en van tijd tot tijd zullen indienen bij de SEC, waardoor de werkelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachtingen. Workday verplicht zich niet, en is niet van plan, dergelijke toekomstgerichte verklaringen na de datum van dit persbericht te updaten.

Alle nog niet uitgebrachte services, features of functies waarnaar wordt verwezen in dit document, op onze website of in andere persberichten of openbare verklaringen die momenteel niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken van Workday worden gewijzigd en worden mogelijk niet zoals gepland of helemaal niet geleverd. Klanten die Workday-services aanschaffen, moeten hun aankoopbeslissingen nemen op basis van services, features en functies die momenteel beschikbaar zijn.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be