Werk met Zin verlaagt met Coffee & Coach drempel naar coaching

Coaches en deelnemers maken kennis in lokale koffiebars

De professionele sparringpartner Werk met Zin lanceert met Coffee & Coach een nieuw initiatief om de drempel naar coaching te verlagen. Deze formule brengt individuen maar ook organisaties makkelijk samen met een (loopbaan)coach in een sympathiek kader. In een gezellige koffiebar in de buurt ontmoeten ze elkaar voor een gratis kennismakingsgesprek en een heerlijke kop koffie.

 

Werk met Zin voorziet al jaren in kwalitatieve (loopbaan)coaching voor werknemers, zelfstandigen, studenten en organisaties. Over heel Vlaanderen beantwoorden 26 ervaren coaches vragen rond het werk of studies met een menselijke en persoonlijke aanpak, steeds op maat van de deelnemers. “We geloven dat het belangrijk is om als coaches dicht bij de mensen te staan”, vertelt Marieke Genard, coach en zaakvoerder van Werk met Zin. “Openlijk praten en elkaar leren kennen lukt eens zo goed in een gezellig en sympathiek kader. Daarom hebben we de kennismakingssessies Coffee & Coach in het leven geroepen.”

Hoe gaat het in z’n werk?
Via sociale media en haar website communiceert Werk met Zin de tijdstippen en locaties van de Coffee & Coach-sessies. Op deze consultatiemomenten is een coach zo’n twee uur te vinden in een gezellige bar in de buurt. Geïnteresseerden kunnen dan vrijblijvend en zonder afspraak mee aan tafel schuiven voor een kennismakingsgesprek met de coach van een half uur. Mogelijke thema’s zijn: work-life balance, stress, burn-out, assertiviteit op de werkvloer, starten met een eigen onderneming, studiekeuze … Tijdens dit gesprek genieten ze van een lekkere kop koffie of een ander drankje naar keuze.

Zo is Coffee & Coach een ideale optie voor Maya. Zij  is enkele maanden geleden bevallen van haar derde kind en wil weten hoe ze haar werk zal kunnen combineren met haar gezin. Of voor Luc, die zich als leidinggevende afvraagt hoe hij de samenwerking in zijn team kan verbeteren. Samen met de coach kijkt hij naar zijn eigen leiderschapsstijl en wat dat doet met een team.

Win-win
Coffee & Coach levert iets op voor iedereen. “Niet alleen zetten onze coaches met Coffee & Coach de eerste stap naar mensen met vragen, we smeden ook lokale samenwerkingsverbanden met heel wat uitbaters. Een win-win dus. Onze deelnemers en coaches kunnen elkaar leren kennen tijdens een rustig gesprek bij een kop koffie, terwijl de uitbaters hun klanten dan weer een originele meerwaarde kunnen bieden.”

Over heel Vlaanderen
Over heel Vlaanderen werkt Werk met Zin daarom samen met sympathieke koffiebars en bistros, zoals Boelens & Cole en Viggo’s in Antwerpen, Full Circle Coffee in Gent en Tati Coffee Roasters in Turnhout. “Oorspronkelijk was de start voorzien in Antwerpen maar intussen is het programma uitgegroeid naar verscheidene locaties in Vlaanderen. Er is veel interesse, de lijst met deelnemende locaties groeit met de dag”, getuigt Marieke. De volledige lijst met deelnemende locaties is hier te vinden.

 

Contacteer ons
Marieke Genard Werk met Zin, Werk met Zin
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel