Wereldmarktleider in logistiek en data ‘Bahri’ zet diensten in de kijker op Breakbulk Europe 2017

Van 24 tot 26 april 2017 demonstreerde Bahri, wereldmarktleider in transport en logistiek, tijdens Breakbulk Europe 2017 in Antwerpen, zijn uitgebreid aanbod van logistieke diensten en dataservices. Het is de tweede deelname van Bahri aan Breakbulk Europe, ‘s werelds grootste beurs voor professionals op vlak traditionele stukgoedvervoersdiensten en projectladingen. 

De delegatie van Bahri werd geleid door Ahmed Al-Gaith, voorzitter van Bahri Logistics, Matthew Luckhurst, vice-voorzitter van Liner Services, Bahri Logistics en Anwar Siddiqui, voorzitter van Bahri Data.

“Breakbulk Europe biedt Bahri een uitgelezen kans om banden te smeden met partners, contacten te leggen met potentiële klanten en een betere synergie te creëren tussen key stakeholders die onze visie delen rond een duurzame maritieme industrie”, vertelt Ahmed Al-Gaith. “Bahri heeft geleidelijk aan gebouwd aan zijn wereldwijde aanwezigheid en reikwijdte, onder meer door internationale kantoren te openen in Houston en Mumbaï. Dit momentum willen we aanhouden door nieuwe kansen te grijpen in Europa, dat voor ons steeds belangrijker wordt als strategische markt.”

Bahri, vroeger bekend als The National Shipping Company of Saudi Arabia, is een van de grootste transport- en logistiekconglomeraten ter wereld met een rijke geschiedenis en erfgoed van meer dan 37 jaar. Bahri Logistics, een van de zes business units van Bahri, biedt een compleet aanbod van logistieke oplossingen waaronder, warehousing, douaneprocedures en lucht- en binnenlands vervoer.

Matthew Luckhurst: “Vandaag de dag is Bahri de favoriete partner voor vrachtvervoer tussen Europa en de Verenigde Staten en bestemmingen in het Midden-Oosten, het Middellandse Zeegebied en het Indische subcontinent. Daarnaast is het een van de weinige logistieke bedrijven die een directe service bieden tussen het Midden-Oosten en continentaal Europa. Onze end-to-end logistiek, samen met onze servicekwaliteit van wereldklasse en betrouwbaarheid, is een doorslaggevende factor in ons blijvend succes en de groei van onze business. Op Breakbulk Europe willen we de unieke kwaliteit in de verf zetten die Bahri in staat stelt om een complete logistieke oplossing te bieden die beantwoordt aan de uiteenlopende eisen van zijn klanten.”

“Bahri speelt een pioniersrol op vlak van Big Data en geavanceerde analytics, die het onze industrie mogelijk maken om de productiviteit en efficiëntie in de maritieme sector te verhogen. Door zijn innoverende kwaliteiten in de spotlight te zetten op Breakbulk Europe, verstevigt Bahri zijn positie als wereldmarktleider op vlak van data-driven efficiëntie. We blijven ons inzetten om met behulp van realtime data onze klantendiensten en de tevredenheid van de klant te verbeteren,” aldus Anwar Siddiqui.

Met meer dan 37 jaar aan erfgoed, biedt Bahri een compleet aanbod van logistieke oplossingen waaronder, warehousing, douaneprocedures, lucht- en binnenlands vervoer. Anderzijds, Bahri Data ontwikkelt verscheidene Big Data modellen in de domeinen van chartering, voyage management, fleet operations, connected ships, onderhoud en klantenservice, die de komende 18 tot 36 maanden zullen worden uitgerold.

 

Contacteer ons
Corneel Haine Evoke (CJ Communications BVBA)
Corneel Haine Evoke (CJ Communications BVBA)
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel