Webhero geeft tips, trends en trofeeën tijdens ‘Week van de Digitale Held’

Leuvens platform organiseert hele reeks activiteiten van 28 maart tot 1 april

Leuven, 25 maart 2022 - Webhero focust eind maart op de nieuwste evoluties op vlak van digitale marketing en SEO. Van maandag 28 maart tot vrijdag 1 april organiseert de Leuvense specialist op het vlak van websites, webshops en hoger scoren in Google de tweede editie van de ‘Week van de Digitale Held’. Vijf dagen lang worden nieuwe trends uitgelicht, awards uitgereikt en straffe aanbiedingen gelanceerd.

Tijdens de ‘Week van de Digitale Held’ schenkt Webhero extra aandacht aan de vele digitale helden die gebruikmaken van het Leuvense website- en webshopplatform. De week wordt maandagavond afgetrapt met een heuse awardshow. Daarin worden naast opvallende ondernemers ook meer dan dertig webshopklanten beloond omdat ze een mijlpaal hebben behaald van minstens 25.000 euro omzet. Dat zijn er een pak meer dan tijdens de eerste editie vorig jaar, een bewijs dat het belang van webshops door de coronapandemie alleen maar gegroeid is.

Nieuwe trends
“De ‘Week van de Digitale Held’ past perfect in onze missie om de digitale aanwezigheid van zelfstandigen en KMO’s te verbeteren”, legt mede-oprichter van Webhero Jo Deferm uit. “De digitale wereld verandert heel snel, en tijdens deze week brengen we onze klanten op de hoogte van nieuwe trends in de wereld van van digitale marketing en SEO.”

"De digitale wereld verandert heel snel, en tijdens deze week brengen we onze klanten op de hoogte van nieuwe trends in de wereld van van digitale marketing en SEO." - Jo Deferm, mede-oprichter van Webhero

Die updates worden zowel fysiek gegeven tijdens een open office op dinsdag als digitaal via webinars op maandag en woensdag. Daarnaast lanceert Webhero een blog die opvallende website-trends bundelt en publiceert het een e-book waarin het customer success team de meest gestelde ondernemersvragen bundelt.

Waardering
Dat deze initiatieven gewaardeerd worden door ondernemers, onderschrijft Sebert Penen van sportpraktijk Personal in Mechelen. Hij is dit jaar een van de winnaars die een trofee in ontvangst mag nemen. “De producten en initiatieven van Webhero maken het werk van kleine ondernemers veel makkelijker.”

Met de ‘Week van de Digitale Held’ richt Webhero zich vooral op het bestaande cliënteel, maar iedereen die geïnteresseerd is in SEO en digitale marketing kan zich inschrijven voor de webinars. Meer informatie is terug te vinden via deze overzichtspagina.

Over Webhero
Webhero is een Leuvens platform, gespecialiseerd in websites, webshops en hoger scoren in Google. Het team van digitale helden focust zich specifiek op zelfstandigen en KMO's. In mei 2014 rolde de eerste Webhero website de digitale wereld in. Het startschot van een stevig succesverhaal met intussen meer dan 3.000 klanten die bewust kozen voor een betaalbare website die je zelf eenvoudig kan beheren zonder je zorgen te maken over technische aspecten.

Jo Deferm

Jo Deferm

Mede-oprichter, Webhero
Mattias Goossens

Mattias Goossens

PR Consultant, Evoke

 

 

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be