Webhero brengt meer dan 100 ondernemers samen op afterwork

Eerste editie Webhero Afterwork huldigt meteen nieuwe kantoor in

Leuven, 21 oktober 2021 — Gisterenavond organiseerde Webhero de eerste editie van de Webhero Afterwork. Dit informele evenement bracht meer dan honderd ondernemers op de been en was tegelijk ook de inhuldiging van het nieuwe kantoor van de Leuvense websiteontwikkelaar. Het event stond initieel gepland voor 2020 maar kon omwille van gekende redenen nu pas doorgaan. Ondernemers samenbrengen zit in het DNA van de oprichters van Webhero die nog gelijkaardige initiatieven plannen. ​ 

Het websiteplatform Webhero werd in 2014 opgericht door Jo Deferm en Sander Claes en bezorgde al aan meer dan 4.000 klanten eenvoudig te beheren websites. Door de sterke groei trok het bedrijf begin 2020 naar een nieuw kantoor in Officenter Leuven, maar het inhuldigingsevent werd toen noodgedwongen op de lange baan geschoven. Nu werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om dit te koppelen aan de eerste editie van de Webhero Afterwork, een reeks informele ontmoetingsmomenten voor ondernemers. 

Ondernemers samenbrengen
Tijdens de Webhero Afterwork krijgen ondernemers uit de regio de kans elkaar te ontmoeten in een informele sfeer met catering en een dj. Het aantal aanwezigen van de eerste editie ging ruim boven de honderd die met een hapje en een drankje kennismaakten met elkaar en het nieuwe kantoor. 

Deze eerste editie was voor mede-oprichter Jo Deferm meteen ook het eerste live event in bijna twee jaar: “Het doet deugd om te zien dat we zoveel ondernemers uit de regio en daarbuiten kunnen verenigen. Dit nieuwe concept slaat twee vliegen in één klap. We mochten eindelijk de deuren van het nieuwe kantoor voor het publiek openzwaaien en deden het meteen in stijl.” 

DNA van het bedrijf
Het team van Webhero zet sterk in op netwerken. Zo zijn ze actief lid van de netwerkorganisatie BNI en slaagde Jo Deferm er met het initiatief Full House Business Event al eerder in om 2.000 ondernemers samen te brengen in de Sportoase voor een match van de Leuven Bears. 

“Ondernemers met elkaar in contact brengen zit in ons DNA”, zegt Jo Deferm. “Bovenop onze gebruiksvriendelijke en performante websites en webshops willen we ook bekend staan om kwalitatieve opleidingen en events. We zijn nu al volop bezig met de voorbereidingen voor de volgende edities van de Webhero Afterwork.”

Meer informatie: www.webhero.be

Jo Deferm

Jo Deferm

Mede-oprichter, Webhero

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be