Webfleet Solutions organiseert de eerste wereldwijde editie van de jaarlijkse Webfleet Mobility Conference

  • De Webfleet Mobility Conference is hét jaarlijkse evenement voor besluitvormers op het gebied van wagenparkbeheer.
  • De eerste editie vindt in virtuele vorm plaats op 26 april 2022 in 21 landen tegelijk. Het motto is ‘Mobiliteit in 2032: Bent u er klaar voor?’.
  • Experts uit de wereld van mobiliteit delen best practices, bespreken nieuwe technologieën en leggen uit hoe organisaties het wagenpark van morgen kunnen vormgeven.

Brussel, 5 april 2022 - Webfleet Solutions, de grootste Europese aanbieder van telematicaoplossingen en een dochteronderneming van Bridgestone, kondigt de eerste wereldwijde editie aan van de jaarlijkse Webfleet Mobility Conference. Dat evenement vindt in virtuele vorm plaats op 26 april 2022.

Onder het motto ‘Mobiliteit in 2032: Bent u er klaar voor?’ delen experts uit de mobiliteits- en wagenparksector hun inzichten en best practices met besluitvormers op het gebied van wagenparken. Daarmee bieden zij de deelnemers aan het event de kennis, inspiratie en praktische hulpmiddelen waarmee zij het wagenpark van morgen vorm kunnen geven.

“Zakelijke mobiliteit heeft de afgelopen tien jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt”, zegt Jan-Maarten de Vries, de CEO van Bridgestone Mobility Solutions. “In de komende tien jaar zal deze sector onherkenbaar zijn veranderd. Het doet me een genoegen dat zoveel fantastische partners, experts en innovatieve denkers aan dit evenement deelnemen. Zij zullen ingaan op de meest prangende problemen van de sector en ons naar een duurzamere wereld loodsen”. 
Jan-Maarten de Vries, de CEO van Bridgestone Mobility Solutions
Jan-Maarten de Vries, de CEO van Bridgestone Mobility Solutions

Een blik op de toekomst

Jan Maarten de Vries zal de opening verzorgen. Hij geeft een dynamische kijk op de snel veranderende wereld van mobiliteit en de obstakels die bedrijven met wagenparken moeten overwinnen om te kunnen gedijen in deze tijd van voortdurende disruptie.

Het programma biedt een diversiteit aan mobileitsonderwerpen:

  • ‘Urban mobility in smart cities’ met Greg Lindsay: De toekomst van stedelijke mobiliteit belooft te worden gevuld met scooters, winkels en drones die zelfstandig lijken te kunnen denken. Die technologieën zorgen nu al voor een transformatie van de manier waarop we steden zien, begrijpen en doorlopen. Greg Lindsay, een internationaal gerenommeerde futurist en stedenbouwkundige, zal het publiek door de smart city van 2032 rondleiden en uitleggen hoe zij daarbinnen zaken kunnen doen.
  • ‘The truck of the future’ met Volta Trucks: Technologie zorgt voor een transformatie van de vrachtwagensector, van alternatieve brandstoffen tot konvooien van zelfrijdende vrachtwagens en alles daar tussenin. Het team van Volta Trucks, een vrachtwagenfabrikant die op het scherpst van de snede werkt, zal innovatieve nieuwe elektrische bedrijfswagens onthullen en laten zien hoe die radicaal verschillen van traditionele voertuigen voor stadsbelevering.
  • ‘Partnerships: The key that can unlock the full potential of mobility solutions’: Experts van Mercedes-Benz Connectivity Services, project44 en EasyPark zullen vertellen hoe interconnectiviteit van data en integraties tussen aanbieders van SaaS-oplossingen voor mobiliteit de komende tien jaar het volledige potentieel van mobiliteit zullen ontsluiten en wat dat in de praktijk betekent voor leveranciers en wagenparkbeheerders.

Een mix van globale en lokale inzichten

Deze eendaagse virtuele beurs is gratis toegankelijk en vindt in 21 landen tegelijk plaats. In aanvulling op de internationale presentaties zullen lokale experts diverse thema’s op het gebied van mobiliteit bespreken. Zo zullen tijdens een rondetafelgesprek Jacco van der Burg, COO & thought leader bij Last Mile Solutions, Jasper Engel, oprichter van Oxcart, en Remco Harkmans, Sr. Accountmanager bij Webfleet Solutions, concrete stappen voor wagen­park­be­heerders en EV-trai­ningen bespreken. Daarnaast zullen verschillende interviews plaatsvinden: Philippe Breuls, Solution Business Manager Benelux bij Bridgestone en Natalie Gierveld, Senior Manager Marketing bij Webfleet Solutions, zullen het bijvoorbeeld hebben over de veiligheid en voorspel­baarheid in het wagen­park­beheer. Het onderwerp complexe infra­struc­turen voor vervoerders en de nodige flexibiliteit komt vervolgens ook aan bod tijdens een gesprek met Meije Smink, Operationeel Directeur bij Dasko Koel-en Vriestransporten, en Rob Schuurbiers, CEO van Simacan. 

“Er zijn sessies met een wereldwijd perspectief die door internationale experts worden verzorgd en lezingen die waardevolle inzichten bieden voor elke specifieke regio. Dat maakt de Webfleet Mobility Conference tot een evenement dat besluitvormers op het gebied van wagenparkbeheer simpelweg niet mogen missen", zegt De Vries.

De Webfleet Mobility Conference in vogelvlucht: 

Wanneer: 26 april 2022

Waar: Online en on demand

Aanmelden: Gratis aanmelden is mogelijk via deze link.

Dagprogramma: https://www.webfleet.com/nl_be/webfleet/lp/mobility-conference-2022/?cid=7016N000000DuMXQA0 

Over Webfleet Solutions – onderdeel van Bridgestone

Webfleet Solutions is een van ‘s werelds leidende leveranciers van telematica-oplossingen voor wagenparkbeheer, voertuigtelematica en diensten voor connected cars. Het WEBFLEET-platform wordt door bedrijven van elke omvang gebruikt om de efficiëntie van wagengebruik te verbeteren, operationele kosten te verlagen, continue ondersteuning van chauffeurs te bieden en de algehele efficiëntie van de vloot te verhogen. Webfleet Solutions levert diensten voor verzekeraars, verhuur- en leasebedrijven auto-importeurs en dienstverleners voor zowel bedrijven als consumenten. Meer dan 50.000 klanten maken wereldwijd gebruik van Webfleet Solutions en beschikken zodoende over het grootste ondersteuningsnetwerk en het breedste scala aan sectorspecifieke toepassingen en integratietools in de sector. Webfleet Solutions biedt klanten de hoogste standaarden van beveiliging, integriteit en beschikbaarheid van diensten die gecertificeerd zijn volgens ISO/IEC 27001:2013 (audit in november 2020) en biedt daarnaast de maatschappij de hoogste standaarden van duurzaamheid volgens ISO/IEC 14001:2015 (audit in november 2020).

Webfleet Solutions is onderdeel van Bridgestone Europe NV/SA (“Bridgestone”), een dochteronderneming van Bridgestone Corporation, een wereldwijde leider in banden en rubber die daarmee voortbouwt op de expertise in het leveren van oplossingen voor veilige en duurzame mobiliteit. 

Ga voor meer informatie naar webfleet.com. Volg Webfleet Solutions op Twitter @WebfleetNews. Meer informatie over Bridgestone in de regio EMIA is te vinden op www.bridgestone-emia.com en in de perskamer van Bridgestone.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be