Webfleet Solutions en project44 zetten uitmuntende telematicaoplossingen voor de transportsector in de schijnwerpers

Untitled design (1).png
  • project44 introduceert een programma dat de aandacht vestigt op de beste telematicaoplossingen voor het verbeteren van het overzicht op transporten 
  • Als een eerste deelnemer van het programma zorgt Webfleet Solutions ervoor dat de integratie met project44 met één klik afgerond wordt, waarbij gegevensbeveiliging centraal staat
  • Klanten van Webfleet in de transportsector kunnen direct gegevens uitwisselen voor eenvoudig real-time overzicht op transporten conform de eisen van de wet- en regelgeving

Amsterdam, 09 september 2021 – Webfleet Solutions, de grootste leverancier van telematicaoplossingen van Europa en een dochteronderneming van Bridgestone, is preferred telematics partner geworden van project44, de vooraanstaande aanbieder van oplossingen die bedrijven optimaal overzicht op hun toevoerketen bieden. project44 heeft het Preferred Telematics Program in het leven geroepen om de schijnwerpers te richten op telematicaoplossingen die real-time overzicht op transporten bieden.

Transportbedrijven blijven kampen met onzekerheid, complexiteit en groeiende klantenverwachtingen. Overzicht op transporten is daarom van bedrijfskritisch belang. Betrouwbare telematicaoplossingen vormen de sleutel tot het ontsluiten van de informatiestroom tussen transportbedrijven en hun (eind)klanten, want ze bieden hen een volledig en accuraat beeld van de toevoerketen.

Webfleet Solutions voorziet transportbedrijven van maatoplossingen die de efficiëntie en veiligheid van hun wagenpark verbeteren. De oplossingen helpen hen daarnaast om aan de veranderende eisen van de wet- en regelgeving te blijven voldoen. In Europa verbindt Webfleet meer dan 200.000 zware bedrijfsvoertuigen via WEBFLEET, zijn oplossing voor wagenparkbeheer. Dankzij de integratie met project44 kunnen transportbedrijven hun data direct en op eenvoudige wijze delen ten behoeve van real-time overzicht op transporten. Dat gebeurt op een manier die volledig aan alle richtlijnen voldoet.

Taco van der Leij, vice president van Webfleet Solutions Europe: “De samenwerking met project44 versterkt ons marktleiderschap in connected-transportoplossingen die organisaties meer informatie en overzicht geven op hun transporten. De integratie met een simpele muisklik draagt bij aan snelle, eenvoudige en veilige toegang tot data en efficiënt beheer daarvan. Transportbedrijven die WEBFLEET inzetten voor de uitwisseling van gegevens profiteren van volledige grip op de informatie die ze delen, wanneer ze dat doen en hoe ze dat doen.”
Anjuli Steffen, vice president Global Network bij project44: “Leveranciers van telematicaoplossingen vormen een belangrijke schakel in het ecosysteem van project44. Het doet ons een genoegen om onze banden aan te halen met strategische partners die in staat zijn om de uitwisseling van gegevens te vereenvoudigen en direct voorzien in de behoefte van logistieke dienstverleners en transportbedrijven aan verbeterd overzicht.”

Het Preferred Telematics Program van project44 schenkt erkenning aan een selecte groep van leveranciers van vooraanstaande telematica- en wagenparkbeheeroplossingen die unieke toegevoegde waarde naar het transportnetwerk van project44 brengen. Zij dragen exclusieve producten en diensten bij en helpen project44 met de ontwikkeling van aanvullende functionaliteit voor zijn platform. Dat brengt een vereenvoudigde onboarding- en integratie-ervaring, consistente informatiebeveiliging en unieke meerwaarde naar het Europese transportnetwerk van project44.

Logo project44
Logo project44

Over Webfleet Solutions - een dochteronderneming van Bridgestone
Webfleet Solutions is een van 's werelds toonaangevende aanbieders van telematica-oplossingen voor wagenparkbeheer, voertuigtelematica en connected cars. De Software-as-a-Service (SaaS)-oplossing WEBFLEET wordt door bedrijven van elke omvang gebruikt om de prestaties van voertuigen te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de algehele efficiëntie van het wagenpark te verhogen. Daarnaast biedt Webfleet Solutions diensten voor de verzekerings-, verhuur- en lease-industrie, auto-importeurs en bedrijven die tegemoetkomen aan de behoeften van zowel bedrijven als consumenten. Webfleet Solutions heeft wereldwijd meer dan 50.000 klanten en levert diensten aan automobilisten in meer dan 100 landen. Daarmee beschikt het over het sterkste lokale ondersteuningsnetwerk in de sector, evenals een breed scala aan sectorspecifieke toepassingen en integraties met technologie van andere leveranciers. Klanten profiteren elke dag van de hoge normen op het gebied van betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid van de ISO/IEC 27001:2013-gecertificeerde service, die in november 2018 opnieuw met goed gevolg werd geaudit.

Webfleet Solutions is onderdeel van Bridgestone Europe NV/SA ("Bridgestone"), een dochteronderneming van Bridgestone Corporation, leider in geavanceerde oplossingen en duurzame mobiliteit.

Ga voor meer informatie naar webfleet.com. Volg Webfleet Solutions op Twitter @WebfleetNews. Meer informatie over Bridgestone in de regio EMIA is te vinden op www.bridgestone-emia.com en in de perskamer van Bridgestone.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be