Webfleet introduceert PRO M, een compacte Driver Terminal voor professionele navigatie en workflowmanagement

  • De nieuwe PRO M is een compacte driver terminal die is ontworpen voor gebruik met de fleetmanagement-oplossingen van Webfleet.
  • Dankzij de robuuste vormgeving van de driver terminal wordt de professionele bestuurder zowel binnen als buiten het voertuig ondersteund, inclusief integratie met het soepele end-to-end ordermanagement van Webfleet.
  • De driver terminal kan ook als werktelefoon dienen en is voorzien van Android 11, Google Services en Android Enterprises Support.

Brussel, 21 september 2022 – Webfleet, de wereldwijd erkende oplossing voor wagenparkbeheer van Bridgestone, lanceert haar nieuwe compacte PRO Driver Terminal: de PRO M. Die veelzijdige en robuuste terminal voor professionele wagenparken is uitgerust met geavanceerde technologieën waarmee bestuurders en wagenparkbeheerders de efficiëntie en productiviteit van hun werk kunnen verhogen.

Webfleet PRO M
Webfleet PRO M

Deze nieuwe compacte PRO Driver Terminal is voorzien van de vooraf geïnstalleerde applicaties Work App, TomTom GO Fleet en Vehicle Check. Het ordermanagementplatform van Webfleet is volledig geïntegreerd met PRO M en biedt een complete end-to-end-oplossing voor alle wagenparken, met name voor diegenen die betrokken zijn bij activiteiten zoals levering, onderhoud, installatie en reparatie, en dat voor een aantrekkelijke prijs. ​ 

In combinatie met de bekroonde fleetmanagementsoftware van Webfleet verbindt de PRO M bestuurders en bedrijven. De terminal verenigt een reeks essentiële functies in één apparaat, waaronder ordermanagement, communicatie tussen bestuurders en wagenparkbeheerders en OptiDrive 360, waarmee bestuurders hun rijprestaties kunnen verbeteren, evenals automatische werktijd- en kilometerregistratie, wat bijdraagt aan de naleving van wetgeving en beleid.

Met zijn compacte formaat, robuuste vormgeving en eersteklas navigatie ondersteunt de PRO M professionele bestuurders zowel binnen als buiten het voertuig, en zelfs in uitdagende omstandigheden. De PRO M is geschikt voor dashboards van zowel bestelwagens als kleine voertuigen en is een duurzaam, toekomstbestendig toestel dat Android 11 en toekomstige upgrades tot Android 14 ondersteunt. Het toestel is direct klaar voor gebruik, want gebruikers hoeven het alleen te voorzien van een SIM-kaart die ze kunnen aanschaffen bij een afzonderlijke leverancier naar keuze. Net als een handcomputer is het apparaat ontworpen om bestuurders bij al hun taken te ondersteunen. Het vertoont ook overeenkomsten met een smartphone, want de terminal is ontworpen met het oog op gemak en toegankelijkheid. ​ 

“Bestuurders ondersteunen is altijd een belangrijk onderdeel geweest van onze oplossingen. Met deze nieuwe PRO M breiden we ons assortiment aan PRO Driver Terminals verder uit. Als je bijvoorbeeld actief bent in last mile delivery, is de PRO M ideaal om je service te verbeteren en je productiviteit te verhogen,” vertelt Taco van der Leij, VP Webfleet Europe

Een overzicht van de PRO M Driver Terminal: 

  • 5,5" IPS-scherm en superieure bescherming tegen de gevolgen van vallen, schokken, temperatuurschommelingen, water en stof dankzij PRO-knoppen voor permanente snelle toegang tot belangrijke apps voor bestuurders
  • Volledige connectiviteit inclusief LTE (SIM-kaart vereist), geschikt voor gebruik als werktelefoon voorzien van Android 11, Google Services en Android Enterprises Support
  • De applicaties Work App, TomTom GO Fleet en Vehicle Check zijn vooraf geïnstalleerd
  • Het toestel bevat een vervangbare batterij die langer meegaat dan die van consumententelefoons 
  • Qualcomm Snapdragon (Octa-Core) CPU zorgt voor snellere prestaties

De PRO M is te zien op de vakbeurs IAA, die van 20 tot 25 september in Hannover plaatsvindt, en zal vanaf eind oktober in Europa te koop zijn.

Over Webfleet 

Webfleet is Bridgestone‘s wereldwijd vertrouwde oplossing voor wagenparkbeheer. Meer dan 60.000 bedrijven over de hele wereld gebruiken het om de efficiëntie van hun wagenpark te verbeteren, chauffeurs te ondersteunen, de veiligheid te verbeteren, aan de regelgeving te voldoen en duurzamer te werken. Al meer dan 20 jaar geeft het wagenparkbeheerders inzichten op basis van gegevens waarmee ze hun activiteiten kunnen optimaliseren. 

Webfleet omarmt de missie van Bridgestone Mobility Solutions om de wereld naar een duurzame toekomst te leiden met data-gedreven mobiliteitsoplossingen en draagt bij aan de realisatie van The Bridgestone E8 Commitment. Deze brede, wereldwijde bedrijfsverplichting definieert duidelijk de waarde die Bridgestone belooft te leveren aan de maatschappij, klanten en toekomstige generaties in acht aandachtsgebieden: Energy, Ecology, Efficiency, Extension, Economy, Emotion, Ease en Empowerment. Zij geven richting aan alle strategische prioriteiten, besluitvorming en alle acties die het bedrijf ontplooit.

Bezoek voor meer informatie webfleet.com. Volg Webfleet op Twitter: @WebfleetNews. Bezoek voor meer informatie over Bridgestone in de EMIA-regio www.bridgestone-emia.com en de Bridgestone Newsroom.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be