Verrijk je badkamer met accessoires

Verrijk je badkamer met accessoires

In de designbadkamer maken de kleine details het verschil. De juiste accessoires brengen structuur en rust tijdens een hectische ochtendspits in de badkamer. Bovendien vormen accessoires een aanvulling voor elk deel van de ruimte. Ze spelen op elkaar in en creëren een uniforme look.

Zwarte accessoires zorgen voor verrassende accenten. Ze roepen een nieuw effect in het leven met als resultaat een sterk statement in de badkamer. Chroom accessoires passen daarentegen subtieler in het ontwerp en realiseren een volmaakte en harmonieuze beleving van badkamermomenten.

Evenwicht en leven in de badkamer
Kleine aanpassingen in de ruimte zijn al voldoende om het totaalbeeld te kalmeren: combineer badhanddoeken of zeep in kleur voor een verrassend evenwichtig geheel. Daarnaast is het design van zowel praktische badkamerhulpjes als kleine decoratieve elementen van belang voor het eindproduct. Decoratievoorwerpen zoals manden of kaarsen completeren en verlevendigen de badkamer.

Start de ochtend in feel good-modus
De accessoireserie ‘Karree’ fungeert als een vierkante blikvanger in de badkamer. De serie bevat praktische zeepbakjes, tandenborstelhouders en glazen planchets. Het contrast staat centraal in het ontwerp van deze accessoires en zorgt voor een instant feel good-sfeer in de badkamer.

Iconisch
De ‘Starck T’-accessoires worden gekenmerkt door de excellente overgang van de ronde basis naar de geometrische T-vorm. De afzonderlijke elementen accentueren zacht verschillende zones in de badkamer en laten ongemerkt maar doeltreffend een iconische indruk na. Deze handige en goed gevormde accessoires maken het leven in de badkamer eenvoudig en gestructureerd.

 

Duravit AG
Duravit AG werd in 1817 opgericht in Hornberg, midden in het Zwarte Woud, en is vandaag de dag een internationaal toonaangevende producent van designbadkamers. De onderneming is wereldwijd in meer dan 130 landen aanwezig en staat voor innovaties op het gebied van origineel design, comfortverhogende techniek en de hoogste kwaliteit. In samenwerking met internationaal gerenommeerde designers als Philippe Starck, EOOS, Phoenix Design, sieger design, Kurt Merki jr., Christian Werner, Matteo Thun of Cecilie Manz ontstaan unieke badkamers, die de levenskwaliteit van de gebruiker voor lange tijd verhogen. De productportfolio van Duravit omvat sanitairkeramiek, badmeubels, douchebakken en ligbaden, wellness-systemen, douchetoiletten, armaturen en accessoires en installatiesystemen.

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel