Van wastafel tot ligbad: Uiteenlopend gamma van hoogwaardige kranen en tijdloos design voor elke badkamertoepassing

Duitse badkamerspecialist richt zich ook op de markt van kwalitatief kraanwerk

Een goed gekozen kraan versmelt met het totaalbeeld of uit een extra designstatement in de badkamer. Voor de wastafel, de douche, het ligbad of het bidet: de kranen van Duravit onderscheiden zich door hoogwaardige materialen en een consequente vormgeving. Dat maakt ze onmisbaar in een weloverwogen badkamerinrichting. 

Voor private- als projecttoepassingen

Uitgebreide functionaliteit en eenvoudige bedienbaarheid zijn kenmerkend voor alle kraanseries van Duravit. De series B.1 tot en met B.3 overtuigen met tijdloos elegant design, die een ideale meerwaarde biedt voor zowel architecten, opdrachtgevers als particulieren met een bescheidener budget. Zachte ronde contouren in de B.1-serie, meer rechte lijnen in de B.2-serie en een B.3-kranenserie met een extra afgeschuind vlak. De verfijning in de ergonomie komt vooral tot uiting in de ronde holte op het handvat, op precies de juiste plaats voor een handvriendelijke bediening. De C.1-serie van ontwerper Kurt Merki Jr. kenmerkt zich door het heldere, pretentieloze ontwerp. De menggreep van de kraan is zowel optisch als haptisch perfect gedimensioneerd. De kranen zijn compatibiliteit met alle wasbakken — van het kleinste bekken tot de meest royale wastafel. 

Ruime opties voor douche en bad

Kiezen tussen een hand- of hoofddouche hoeft niet met het Duravit Shower System. Voor een snelle douche is er de handdouche en voor de wellnesservaring, de hoofddouche. Er is de keuze tussen een eengreepsdouchemengkraan en een douchethermostaat voor op- of inbouw, combineerbaar met alle rechthoekige of ronde hoofddouches voor wand- of plafondmontage. Ook voor ligbaden is er veel keus: van het badkraan tot vrijstaande eengreepsmengkranen tot de thermostaat- of eengreepsmengkranen voor op- of inbouw. Bij inbouwoplossingen wordt de Duravit BlueBox® gebruikt; een universeel installatiesysteem voor verschillende kraanontwerpen. De beslissing over de vormgeving van het kraanwerk kan dus nog worden uitgesteld tot na het inbouwen van het wanddeel.

Reinigingsvriendelijk en veilig

De wastafelkranen van Duravit zijn spatvrij dankzij een individuele verstelbare perlator. In doucheruimtes zorgen thermostaten bovendien voor extra gebruikscomfort. Een geïntegreerde veiligheidsblokkering beschermt efficiënt tegen te hoge watertemperaturen.

Beproefde Duravit-kwaliteit voor duurzame baden

Het bad van vandaag is ook de bad van de toekomst. Daarvoor zorgen de nauwkeurige, duurzame en onderhoudsvrije keramische schijven, die in al onze mengkranen zijn gemonteerd. De armaturen van Duravit zijn geluidsgeoptimaliseerd en scoren met een debiet van gemiddeld slechts 5,7 liter per minuut bovendien ook goed op het gebied van waterbesparing. Als kers op de taart: Duravit geeft vijf jaar garantie op het complete kranenprogramma.

Duravit Faucets - 72-300dpi.zip

ZIP - 132 Mb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be