Trakteer je geliefde op valentijn met de tofste accessoires van Cellularline

Valentijnsdag komt eraan. Het ideale moment om te denken aan onze geliefden en om hun dromen te laten uitkomen! Cellularline, marktleider van accessoires voor mobiele apparaten en tablets, biedt de tofste geschenken voor hem en voor haar.

VERLANGLIJST VROUWEN Trendy & comfortabel

MANTIS
Trendy oordopjes met microfoon en een innovatieve capsule-vorm. Hun design garandeert een goede sound en een uitstekend draagcomfort. Dankzij de streaming top sound’-technologie zijn de MANTIS-oordopjes ideaal om mee naar gestreamde muziek te luisteren. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, blauw, wit en roze. De adviesprijs bedraagt € 19,99.

EASYFIT TOUCH 2
De Easyfit Touch 2 is de perfecte trainingspartner. De wearable herkent automatisch het type training en geeft de statistieken in real time weer op de display. Deze touchscreen fitness tracker met stijlvol design is ideaal om te trainen en om het dagelijks leven op een eenvoudige manier te monitoren. De tracker is uitgerust met een stappenteller en calorieënteller. Daarnaast geeft hij ook de afgelegde afstand weer. De activity tracker is bovendien goed bestand tegen regen en zweet en is waterbestendig tot 1 meter diep: de Easyfit Touch 2 fitness tracker is IP67-gecertificeerd. De wearable is verkrijgbaar in twee prachtige kleurencombinaties: zwart/blauw en zwart/paars. De adviesprijs bedraagt € 59,99.

VERLANGLIJST MANNENPraktisch met een minimalistisch design

HIDE
HIDE
is een wireless Bluetooth stereokoptelefoon met True Wireless Stereo (TWS), de nieuwste innovatie op het gebied van Bluetooth® speakertechnologie. De koptelefoon is nauwelijks zichtbaar wanneer hij gedragen wordt en filtert omgevingsgeluiden weg. De magnetische in-ears zijn makkelijk op te bergen in het meegeleverde doosje waarin ze tegelijkertijd worden opgeladen. De koptelefoon is dus altijd klaar voor gebruik en binnen handbereik: HIDE THE NOISE, SEEK THE SOUND! De adviesprijs bedraagt € 79,99.

WIRELESS FAST CHARGER
Gemakkelijk en snel je smartphone opladen: de Wireless Fast Charger is een draadloze lader voor smartphones, compatibel met de adaptive fast charging technologie. De lader is uiterst dun en licht en is uitgerust met een LED-lichtsysteem waarmee het laadniveau op elk moment kan worden gecheckt. Daarnaast wordt aangegeven of de adaptive fast charging of standard charging wordt gebruikt. De adviesprijs bedraagt € 39,99.

Over Cellular Italia S.p.A.

Cellular Italia S.p.A, opgericht in 1990 in Reggio Emilia, Italië, vertegenwoordigt Cellularline®, marktleider op de Italiaanse markt van accessoires voor smartphones, mobiele apparaten en tablets. Cellular Italia is als organisatie een technologische en creatieve referentie voor accessoires voor multimedia-apparaten en heeft als doelstelling haar klanten uitstekende prestaties, een eenvoudig gebruik en een unieke beleving te bieden. Cellular Italia telt meer dan 150 werknemers en haar producten worden verkocht onder de merknaam Cellularline® in meer dan 50 landen over de hele wereld.

 

 

Contacteer ons
Corneel Haine PR consultant, Evoke (CJ Communications BVBA)
Corneel Haine PR consultant, Evoke (CJ Communications BVBA)
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel