Uitzonderlijke Black Friday aanbiedingen op Netatmo producten

Vanaf vandaag biedt Netatmo 25% op slimme producten

Projectklanten.png

Parijs, 26 november 2020Ter gelegenheid van Black Friday biedt Netatmo, leverancier van slimme producten voor een veiliger en comfortabeler huis, via de website nu 25 procent korting op diverse producten. Speciale aanbiedingen zijn ook beschikbaar op Coolblue, Bol.com, 50Five, en Media Markt. Dit maakt het de perfecte gelegenheid om slimme cadeaus te geven voor de feestdagen!

 
 

De korting van 25 procent is van toepassing op een breed scala aan slimme producten, waaronder:

Voor het eerst is er ook een korting van toepassing op verschillende pakketten van Netatmo producten en bepaalde ‘with Netatmo’ producten die op de site te ontdekken zijn. 

De Netatmo Black Friday aanbieding is geldig van donderdag 26 t/m maandag 30 november 2020 op www.netatmo.com. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt en kan niet worden gecombineerd met andere bestaande kortingen of voordelen.

Over Netatmo

Netatmo is een toonaangevend smart home-bedrijf dat eenvoudige en slimme producten ontwikkeld voor een veiliger en comfortabeler huis.

Sinds de oprichting in 2012 streeft Netatmo naar het ontwerpen en vermarkten van producten waarvoor alles: 

  • 100% inclusief is: geen abonnement of extra kosten
  • 100% beveiligd is: de gegevens worden beschermd en de privacy van de gebruikers gerespecteerd
  • 100% schaalbaar is: updates en functies worden gratis en regelmatig toegevoegd 

Netatmo biedt momenteel 13 smart home-producten en accessoires. Deze producten zijn handig en gemakkelijk in het gebruik en bieden verschillende oplossingen om ieders huis te automatiseren voor een eenvoudiger leven.

Naast het bestaande productassortiment werkt het bedrijf samen met vooraanstaande spelers in de sector. Samen bouwen ze aan intelligente oplossingen die integreren met de thuisinfrastructuur, via het "met Netatmo" -programma.

Sinds 2018 maakt Netatmo deel uit van de Legrand Group, de wereldwijde specialist in elektrische en digitale gebouwinfrastructuren.

Netatmo, same home, just smarter.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be