Uitnodiging persconferentie FTI and& Leuven

Toelichting programma & bezoek aan Lichaam van de Toekomst

Beste journalist

U wordt van harte uitgenodigd op dinsdag 12 maart voor de officiële start van Flanders Technology & Innovation (FTI) and&, het stadsfestival dat plaatsvindt van 16 tot en met 20 maart in Leuven

U wordt verwelkomd in Café Sport op het Martelarenplein door festivaldirecteur Marieke Sopers die het volledige programma van FTI and& uit de doeken zal doen. Nadien gaat Leuvens schepen van onderwijs, economie, diversiteit, groen en stadsgebouwen, Lalynn Wadera, dieper in op de rol van Leuven als innovatieregio.

Om af te sluiten nemen we u graag mee naar Het Lichaam van de Toekomst, een installatie op het Martelarenplein die mensen laat kennismaken met de meest innovatieve healthtech die op dit moment in ontwikkeling is. De imposante deepscreentechnologie wordt ongetwijfeld één van de eyecatchers tijdens het festival. 

Bent u er graag bij? Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via [email protected] of +32 (0)+32 496 52 27 29. Hieronder vindt u het volledige programma. 

Programma
10u45 ​ Ontvangst

11u00 ​ Verwelkoming & uitleg door Marieke Sopers, Festivaldirecteur FTI and&

11u20 ​ Toelichting door schepen Lalynn Wadera

11u40 ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ Toelichting door Rob Zink van Health House en bezoek aan Het Lichaam van de Toekomst

11u50 ​ Foto- en filmmoment aan Lichaam van de Toekomst

12u30 ​ Afsluiting met broodjeslunch

Adres
Café Sport, Martelarenplein 13, 3000 Leuven

Caitlin Muyllaert

Caitlin Muyllaert

PR Consultant, Evoke

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be