Uitnodiging: Microsoft Innovation Center Brussels en ICAB Incubator lanceren acceleratieprogramma Amplitude+ voor Brusselse start-ups

Uitnodiging: Microsoft Innovation Center Brussels en ICAB Incubator lanceren acceleratieprogramma Amplitude+ voor Brusselse start-ups

29 november 2018 – ICAB Incubator, Brussel

Beste journalist,

Op donderdag 29 november lanceren Microsoft Innovation Center Brussels en ICAB Incubator het acceleratieprogramma Amplitude+. Dit programma richt zich op digitale & engineering start-ups uit Brussel en wil hen via een uitgekiend programma op 18 maanden tijd omvormen tot scale-ups met beloftevolle groei- en investeringsperspectieven.

Doorwinterde CxO’s die putten uit een vat vol ervaringen, bieden over een verloop van drie fasen intensieve begeleiding. Daarnaast krijgen de start-ups toegang tot productieve businessnetwerken en zichtbaarheid bij durfkapitaalverschaffers. Na de eerste twee fasen stoten de drie meest beloftevolle bedrijven door naar de laatste fase die 12 maanden duurt en helemaal in het teken staat van het planmatig realiseren van ambitieuze doelstellingen. Naarmate het programma vordert, neemt de individuele coaching toe en worden de start-ups ook bijgestaan door een adviesraad. 

De keynote spreker van de avond is Pierre De Muelenaere, oprichter en voormalig CEO van IRIS Group. Hij zal uitleggen hoe hij IRIS van een universitaire spin-off deed uitgroeien tot een beursgenoteerd bedrijf dat nu deel uitmaakt van de Canon Group. Tijdens een interactief panelgesprek delen Davy Kestens (SparkCentral), Maarten Masschelein (Shape.ai) en Cédric Pierrard (Efficy) hun unieke inzichten in de kritische succesfactoren van schalende technologiebedrijven.

U bent van harte uitgenodigd op de voorstelling van Amplitude+. Cécile Jabaudon van Microsoft Innovation Center Brussels en Marnix Housen van ICAB Incubator staan u graag te woord vanaf 16.00 uur.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen bij Ymke Deprez via ymke@evokepr.be of +32 (0)4 79 75 52 32.

Programma:

16:00 - 17:00   Persmoment – gelegenheid tot interviews vooraf

17:00 - 17:15   Welkomstwoord

17:15 - 17:30   Speech door Katrien Mondt, directeur-generaal van Innoviris

17:30 - 17:50   Keynote door Pierre De Muelenaere, oprichter, voormalig voorzitter & CEO IRIS Group

17:50 - 18:20   “Scaling pains & pleasures” - Interactieve paneldiscussie met moderator Jaïme Cuykens, Innovation banker bij ING Belgium en succesvolle scale-ups

                          * Davy Kestens (SparkCentral)
                          * Maarten Masschelein (Shape.ai)
                          * Cédric Pierrard (Efficy)

18:20 - 18:30   Voorstelling Amplitude+, acceleratieprogramma voor start-ups

18:30 - 18:40   Q&A

18:45 - 20:00    Receptie & netwerkmoment

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel