Uitnodiging Duravit Design Week: ontdek de badkamertrends van morgen

Beste,

Zoals aangegeven in de save the date, introduceert de Duitse designbadkamerproducent Duravit van 5 tot 8 juni 2023 de Duravit Design Week. We nodigen je hier graag voor uit in het training centre van Duravit in Overijse (Brusselsesteenweg 288/1). 

In de pop-up showroom zullen strakke, minimalistische elementen die een natuurlijke look uitstralen hand in hand gaan met gedurfde gloednieuwe kleuren en materialen. Bezoek en ervaar de drie nieuwe badkamerseries van Duravit, aanvullingen op het SensoWash® douchewc-assortiment, nieuwe kranenseries, diverse technologische innovaties en het nieuwe PerfectMatch-concept.

Programma

  • 18.15 u. - De deuren gaan open en Duravit is klaar om je te verwelkomen!
  • 18.30 - 21.00 u. - Rondleiding over de nieuwigheden van 2023, waaronder de nieuwe creaties van de Belgische ontwerper Bertrand Lejoly, de wereldberoemde Franse designer Philippe Starck, de Duitse industrieel ontwerper Christian Werner en het gerenommeerde designbureau Studio F. A. Porsche
  • 20.00 - 22.30 u. - Eten & drinken gebracht door Canapé (apero-diner), samen met de aanstekelijke beats van DJ Maori (Spirito Brussels, EXO, Versuz) 
  • 23.00 u. - Afsluiting van de avond

Gedurende het evenement is er ook plaats voor een interview met Jan Rymen, Algemeen Directeur Belux van Duravit, of Steve Souverijns, Marketing Manager Belux van Duravit, over badkamerstrends in de Belux markt. 

Geen tijd te verliezen dus! Bevestig jouw aanwezigheid op een dag naar keuze en ontvang jouw persoonlijke code. Gelieve mij voor 2 juni te laten weten of je aanwezig zal zijn.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be