Uitgebreid DT Spare Parts-assortiment voor Volvo Bus nu verkrijgbaar

DT Spare Parts breidt zijn assortiment uit met ongeveer 250 nieuwe onderdelen voor de Volvo Bus B 9/11/12/13 D/DH-motor. De nieuwe catalogus bevat ongeveer 1.900 eigen reserveonderdelen, die ongeveer 4.000 referentienummers vervangen. Daarmee biedt DT Spare Parts een nóg uitgebreider assortiment onderdelen voor bussen - uiteraard met de 24 maanden garantie van DT Spare Parts.

Dankzij de voortdurende investering in de ontwikkeling van het onderdelenassortiment, biedt DT Spare Parts klanten een doorlopend groeiend assortiment en toekomstgerichte oplossingen vanuit één leverancier. Naast het onderdelenprogramma voor de Volvo Bus B 9/11/12/13 D/DH-motor biedt DT Spare Parts ook producten voor de Volvo B 10/B12. Het volledige gamma in het bussegment omvat in totaal meer dan 13.000 onderdelen.

Gedetailleerde informatie over bestaande en nieuwe onderdelen is online te raadplegen via de productzoekfunctie op het Partner Portal op http://partnerportal.dieseltechnic.com. De nieuwe Volvo Bus-catalogus en alle andere DT Spare Parts-catalogi zijn online als digitale versie beschikbaar op http://dcat.dt-spareparts.com. Een gedrukt exemplaar van de nieuwe catalogus is beschikbaar bij plaatselijke verkooppartners en kan eveneens gratis en gemakkelijk besteld worden op http://cat.dt-spareparts.com.

Portret van het merk DT Spare Parts:
Een totaalassortiment in een gegarandeerde kwaliteit heeft van DT Spare Parts een toonaangevend merk in de internationale Independent Aftermarket (IAM) gemaakt. Het totaalassortiment van het merk DT Spare Parts omvat meer dan 35.000 verschillende onderdelen voor vrachtwagens, aanhangwagens, bussen en transportvoertuigen en wordt continu uitgebreid. De merkgarantie van 24 maanden voor onderdelen bevestigt het duurzame vertrouwen in het merk DT Spare Parts.

Portret van het merk SIEGEL Automotive:
SIEGEL Automotive is een merk van Diesel Technic AG, Duitsland. Siegel Automotive biedt onderdelen aan voor een prijstechnisch aantrekkelijke reparatie en onderhoud aan bedrijfsvoertuigen. Het aanbod van producten omvat meer dan 1.200 referenties voor de carrosserie, cabine, verlichting, elektrische uitrusting en andere productgroepen. Aantrekkelijke prijzen, een betrouwbare service, 12 maanden merkgarantie en een aanbod dat volledig is afgestemd op de markt zijn de speerpunten voor het SIEGEL Automotive productmerk.

Kort portret Diesel Technic Group:
Diesel Technic houdt sinds 1972 wereldwijd bedrijfsvoertuigen in beweging – als één van de grootste aanbieders van onderdelen voor bedrijfsvoertuigen in de Independent Aftermarket (IAM). Met de productmerken DT Spare Parts en SIEGEL Automotive biedt Diesel Technic de handel de mogelijkheid, te allen tijde aan de door de markt gestelde eisen te voldoen. Het mondiale netwerk van dochterondernemingen en geautoriseerde distributiepartners vrijwaart de lokale bevoorrading met onderdelen en de individuele begeleiding van klanten in meer dan 150 landen. Distributiepartners en hun klanten waarderen Diesel Technic als betrouwbare full-service partner. Tot de Diesel Technic Group behoren naast het hoofdkantoor in Duitsland dochterondernemingen in Frankrijk, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Dubai en Singapore. Wereldwijd biedt de Diesel Technic Group aan meer dan 650 medewerkers uit 30 landen een baan.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel