Skip to Content
Toponderneméer vervijfvoudigt kantoorruimte in workhub van De Hoorn

Toponderneméer vervijfvoudigt kantoorruimte in workhub van De Hoorn

Concept van creatieve hub De Hoorn biedt groeiende bedrijven de mogelijkheid binnen hetzelfde gebouw uit te breiden

Leuven, 09 oktober 2019 - Topondernemer Bart Vanhaeren neemt met zijn wealthtechstart-up Investsuite binnenkort intrek in een gloednieuw en groter kantoor in de workhub van De Hoorn, de creatieve hotspot aan de Vaartkom in Leuven. De start-up ruilt zijn huidige werkplek voor 5 personen in voor een ruimte geschikt voor 24 personen. De Hoorn wil door het aanbieden van verschillende kantoren met diverse afmetingen en specificaties de groei van bedrijven faciliteren. Ze zijn dan ook erg blij met deze blijk van vertrouwen.   

Investsuite levert als wealthtechbedrijf B2B-beleggingsproducten as-a-service en helpt financiële instellingen om klanten te behouden door in te spelen op de snel evoluerende digitale behoeften en hun marktpositie te vergroten. Ook werkt de start-up onder meer aan een robotadviseur voor beleggers. 

Verhuizen naar hetzelfde adres

Investsuite was al gevestigd in De Hoorn, waar ooit de allereerste Stella werd gebrouwen, maar ziet door zijn forse groei de noodzaak om naar een groter kantoor te verhuizen. Een grote rompslomp zal het niet worden. Doordat de workhub van De Hoorn opgebouwd is uit kantoorruimtes voor bedrijven van diverse grootordes, kan Investsuite zijn groeiproces verderzetten in dezelfde vertrouwde omgeving. CEO Bart Vanhaeren, die tot vorig jaar de drijvende kracht was achter het beleggingsplatform Bolero van KBC, voelt zich hier thuis: “Als geboren en getogen Leuvenaar is het natuurlijk fantastisch om op deze prachtige locatie te kunnen werken. Als kind speelde ik in - de toen verroeste - schepen op de vaart en als tiener deed ik vakantiejobs in de aanpalende gebouwen van ‘den Artois’. Twee jaar geleden ging de voorstelling van mijn boek ‘Get Up Startup’ door in de machinekamer van De Hoorn. Er zijn dus heel wat persoonlijke connecties met deze plek. Een boeiende en inspirerende locatie is cruciaal voor elk bedrijf, maar in het bijzonder voor een (creatieve) tech startup. Het gaat hier trouwens niet alleen over de fysieke werkplek, maar ook om het groeiende ecosysteem dat hier door de ploeg van De Hoorn wordt gecreëerd.”

Professionele kruisbestuiving

Bij De Hoorn zijn ze trots op deze blijk van vertrouwen. CEO Sam Custers: “We zijn fier dat Bart Vanhaeren ervoor kiest om de groei van Investsuite hier verder te zetten. Deze stap past volledig in de filosofie van De Hoorn. We willen uitgroeien tot de creatieve en culturele hotspot van Leuven waar aan professionele kruisbestuiving wordt gedaan en bedrijven hun volledig groeiproces kunnen doormaken. Om dit mogelijk te maken, investeren we sterk in onze faciliteiten. Begin 2020 verdubbelen we de capaciteit van onze workhub.”

Oord van creativiteit 

De verbouwingswerken aan de workhub gaan nu een laatste fase in. Veel kantoorruimte werd al snel ingevuld. “Er lopen heel wat aanvragen voor de nieuwe kantoren maar we zijn selectief voor de resterende vrije ruimte. Zo zetten we de deur open voor creatieve bedrijven en bedrijven die een versterkende rol bieden aan de creatieve sector. Investsuite past binnen dit concept.

v.l.n.r. Bart Vanhaeren en Sam Custers
v.l.n.r. Bart Vanhaeren en Sam Custers

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel