Texaco HDAX 9500 SAE 40 gasmotorolie verkrijgt TEDOM-goedkeuring

HDAX 9500 voldoet aan 61-0-0281.1 vereiste.
HDAX 9500 voltooit met succes 2.500 uur praktijktest.

Vrijdag 8 december - Texaco Lubricants kondigt trots aan dat zijn HDAX 9500 SAE 40 gasmotorolie wereldwijde goedkeuring heeft verkregen van de TEDOM Groep. De goedkeuring volgt op de succesvolle voltooiing van een praktijktest op een TG 210 G5V TW 87 TEDOM-motor op aardgas. De test duurde 2500 uur.

TEDOM bevestigt dat Texaco HDAX 9500 SAE 40 voldoet aan de vereisten van regel 61-0-0281.1, voor brandstoftoepassingen op aardgas (G), propaan-butaan (P), afvoergas(L), biogas (B) en rioolgas (S).

Over de goedkeuring zegt Ali Redouane, marketingmanager Europe voor Texaco Lubricants: "TEDOM is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld, waardoor het een uiterst belangrijke klant is voor Texaco-producten. Deze laatste goedkeuring voor ons HDAX product beloont het harde werk en de innovatie die onze distributeurspartners en de technische ondersteuning van Texaco dagelijks aan onze klanten leveren."

HDAX 9500 SAE HDAX 9500 SAE 40 is een hoogwaardige dispergerende/detergent-type gasmotorolie met verlengde verversingsintervallen. Geformuleerd met geoptimaliseerde roetgehaltes voor klepterugslagregeling en om mogelijke voorontsteking te helpen voorkomen, maakt de formulering met een laag fosforgehalte het gebruik in combinatie met katalysatorsystemen mogelijk. Daarnaast is het ontwikkeld voor optimale bescherming tegen corrosie en met een verhoogde oxidatie-/nitratieweerstand die helpt om olieverdikking, slibvorming en filterverstopping te minimaliseren. HDAX 9500 biedt bescherming tegen zuigerafzetting en slijtage van de cilindervoering door schuren en wrijving, en kan zo bijdragen aan een langere levensduur van de motor en optimale prestaties. 

HDAX 9500 is ook goedgekeurd door Jenbacher en MAN Truck & Bus. Een volledige lijst van goedkeuringen vindt u hier:

https://nl.texacolubricants.com/nl_nl/home/products/hdax-9500-sae-40.html

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be