Texaco Fuels and Lubricants lanceert drie nieuwe motoroliën

Texaco Fuels and Lubricants lanceert drie nieuwe motoroliën

Brussel, 11 maart 2021 - Binnen het succesvolle Texaco Havoline ProDS-gamma zijn drie nieuwe motoroliën gelanceerd die elk door de fabrikant zijn goedgekeurd. De nieuwe Texaco Havoline ProDS RN SAE 0W-20 en RN SAE 5W-30 zijn beide goedgekeurd door Renault en Texaco Havoline ProDS V SAE 0W-30 door Volkswagen. 

Texaco Fuels and Lubricants, een bedrijfsmerk van Chevron, biedt een uitgebreid assortiment smeermiddelen die de prestaties, bescherming en betrouwbaarheid van voertuigen en apparatuur verbeteren onder de merken Texaco®, Havoline®, Delo®, HDAX® en Techron®.

De nieuwe Texaco Havoline ProDS RN SAE 0W-20 en Texaco Havoline RN SAE 5W-30 worden beide verkocht met goedkeuring van Renault. Bovendien zijn ze speciaal ontwikkeld met geavanceerde additieventechnologie om te voldoen aan de eisen van Renault op het gebied van lage emissie en brandstofefficiëntie. 

Texaco Havoline ProDS RN SAE 0W-20 kan rekenen op de mid SAPS-technologie die ontworpen is om bestuurders de ultieme bescherming te bieden aan voertuigkatalysatoren, benzine- en dieselroetfilters. Dat alles helpt om de totale uitstoot te verminderen. Texaco Havoline ProDS RN SAE 0W-20 maakt gebruik van een hoog presterend viscositeits- en additievensysteem om het totale brandstofverbruik te verlagen. Daardoor is het geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden. De vloeibaarheid bij lage temperatuur bevordert namelijk een snelle circulatie van het smeermiddel en slijtagebescherming bij koude start. Op een vergelijkbare manier biedt Texaco Havoline ProDS RN SAE 5W-30 een langdurige bescherming tegen slijtage en corrosie van de motor, terwijl het ook helpt om onderdelen vrij te houden van schadelijke afzettingen.

Ook nieuw op de markt is Texaco Havoline ProDS V SAE 0W-30. Die werd goedgekeurd door Volkswagen en is geschikt voor gebruik bij een breed scala van personen- en bestelwagens van VW en Audi. 

 

Alle oliën van Texaco Havoline ProDS worden ondersteund door de Deposit Shield-technologie van Texaco Fuels and Lubricants. Die technologie werd ontwikkeld om de oliën te hechten aan de bewegende delen van de motor om extra bescherming tegen slijtage te bieden, zelfs bij een laag smeermiddel van slechts 2 micron. Texaco Havoline ProDS is ook ontworpen om de vorming van schadelijke koolstofafzettingen te voorkomen en corrosie door uitlaatgassen te verminderen. Daardoor kan het motorrendement op termijn aanzienlijk verminderen. 

Nieuwe Texaco Havoline DCT transmissievloeistof
Texaco Fuels and Lubricants is ook verheugd de nieuwe Havoline transmissievloeistof voor te stellen. De vloeistof is deskundig ontwikkeld voor voertuigen uitgerust met een dual koppelingtransmissie van het type natte koppeling.

Texaco Havoline DCT Fluid is ontwikkeld voor krachtige EP-prestaties en om onderdelen te beschermen tegen putjes en krassen. Op die manier combineert de nieuwe vloeistof synthetische basisoliën met een hoog presterend additiefsysteem dat ontworpen is om klanten een langdurige bescherming te bieden gedurende de hele vloeistoflevensduur. Texaco Havoline DCT Fluid biedt bestuurders de nodige zekerheid dat slijtage van tandwielen, lagers en koppelingen wordt verminderd. Daarnaast is het ook afgestemd om de koppelcapaciteit te optimaliseren, terwijl het ook trillingen van de versnellingsbak voorkomt.

De nieuwe Texaco Havoline DCT Fluid is geschikt voor alle dual koppelingtransmissies van het type natte koppeling en wordt op de Europese markten geïntroduceerd met goedkeuringen van de fabrikanten van zowel BMW als Volkswagen.

Meer info
Ga voor meer informatie naar TexacoLubricants.com

 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel