Texaco Delo 400 XSP-SD - SAE 5W-30 – nu met Mercedes Benz 228.51-goedkeuring

Texaco Delo 400 XSP-SD - SAE 5W-30 – nu met Mercedes Benz 228.51-goedkeuring

Texaco’s high performance synthetische heavy-duty dieselmotorolie, Texaco Delo® 400 XSP-SD - SAE 5W-30 beschikt voortaan over een goedkeuring van Mercedes Benz (MB), en voldoet aan de 228.51 specificatie.

Texaco’s high performance synthetische heavy-duty dieselmotorolie, Texaco Delo® 400 XSP-SD - SAE 5W-30 beschikt voortaan over een goedkeuring van Mercedes Benz (MB), en voldoet aan de 228.51 specificatie. 

Deze nieuwste MB OEM-specificatie is een aanvulling op de bestaande goedkeuringen voor Cummins, Renault Trucks, Deutz en Volvo voor dit product dat is ontwikkeld voor een verbeterd brandstofverbruik, krachtige bescherming met een langere verversingstermijn en een geoptimaliseerde onderhoudstermijn. 

Dankzij de verbeterde brandstofefficiëntie en langere verversingstermijn is Texaco Delo 400 XSP-SD - SAE 5W-30 in staat te voldoen aan de zware eisen van diverse viertaktmotoren met en zonder turbo die worden ingezet in het wegvervoer, grondverzet en de bouw. 

Door de toepassing van ISOSYN® technologie, die low SAPS gebruikt om te voldoen aan de Euro VI emissie-eisen, is Texaco Delo 400 XSP-SD - SAE 5W-30 geschikt voor gebruik in verschillende nabehandelingssystemen en voor oudere motoren. De olie is geformuleerd voor krachtige prestaties in combinatie met verschillende dieselbrandstoffen met een lager en extra laag zwavelgehalte en diverse biobrandstoffen.   

Als synthetische basisolie met lage viscositeit ondersteunt Texaco Delo 400 XSP-SD - SAE 5W-30 slijtagebescherming bij koude starts in motoren die werken in temperaturen onder het vriespunt. Ook beschikt de olie over geavanceerde dispersgeer- en reinigende technologieën die zijn ontwikkeld om roetafzettingen en slijtage tegen te gaan. Zo houdt de olie zuigerveren, zuigerkammen en kleppen schoon en zorgt voor een langere uptime. 

De olie bij het terugdringen van de noodzaak het roetfilter (DPF) van het emissieregelsysteem te reinigen, en zorgt voor een langere levensduur. Geavanceerde synthetische basisoliën en additieven zorgen voor langere verversingsintervallen doordat deze bescherming bieden tegen slijtage, oxidatie, sludge en het indikken van de olie. 

Voor meer informatie: https://europe.chevronlubricants.com

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel