Tegel Concept opent nieuwe toonzaal in Leuven

Tegelspeciaalzaak opent nieuwe toonzaal in pand Santana en wordt partner van Academy Oud-Heverlee Leuven

Untitled design (3).png

Overijse/Leuven, 22 oktober 2020 - Tegel Concept haalt zijn banden met Leuven verder aan. De tegelspeciaalzaak uit Overijse, dat ook vestigingen heeft in Zaventem en Sint-Martens-Latem, opent nu een nieuwe toonzaal in Leuven. Het pand op de Tiensesteenweg waar eerder kurkspecialist Santana gehuisvest was, vormt hiervoor de ideale locatie. Ook wordt Tegel Concept opnieuw partner van de jeugdwerking van voetbalclub Oud-Heverlee Leuven. De firma van oprichter Ben Vanpée zet met deze stappen haar affiniteit met de stad Leuven in de verf.

Bij Tegel Concept vindt de klant keramische tegels voor binnen en buiten, parket, laminaat en vinyl, maar ook alle toebehoren nodig voor de verwerking van deze vloeren. De speciaalzaak hecht enorm veel belang aan een persoonlijke benadering van elke klant en een grondige service. Iedere klant wordt daarom geholpen door interieurarchitecten en -adviseurs. Tegel Concept stelt kwaliteit als norm. Concepten bouwen op maat kenmerkt dit bedrijf dat al 28 jaar actief is in de sector en daar bekendstaat als kwalitatief hoogstaand.

Tegelreferentie in de regio
Naast de bestaande showrooms in Overijse, Zaventem en Sint-Martens-Latem opent Tegel Concept nu een nieuwe toonzaal in Leuven. Het voormalige pand van kurkspecialist Santana is hiervoor de geschikte locatie. De toonzaal op Tiensesteenweg is bijzonder makkelijk bereikbaar. Met de opening van de nieuwe showroom is Tegel Concept nu één van de grootste tegelreferenties van de regio. 

De nieuwe toonzaal in Leuven zal zich vooral richten op particulieren. “Aan de hand van moodboards gaan we de keuze van de klant samenstellen tot een totaalconcept. Ons sterke team kent de markt door en door en heeft oog voor de allernieuwste trends in binnen- en buitenland. Op regelmatige basis worden er tegelbeurzen in Italië en Spanje bezocht om de nieuwigheden te bekijken bij onze leveranciers, wordt het aanbod bepaald en worden deze geïntegreerd in onze toonzalen. Er komt ook een architectenhoek waar architecten samen met hun klanten inspiratie”, vertelt Ben Vanpée, zaakvoerder van Tegel Concept.

Deel van de OHL-familie
Niet alleen met de nieuwe toonzaal, maar ook met een hernieuwd partnerschap met OH Leuven versterkt Tegel Concept de banden met de stad. Vanaf dit seizoen is Tegel Concept opnieuw zichtbaar in het King Power at Den Dreef Stadion en zet het de schouders onder de Academy van OH Leuven. Hiermee knoopt Tegel Concept weer aan bij het vertrouwde recept door de jeugdopleiding mee te helpen ondersteunen. 

Zaakvoerder Ben Vanpée: “Ons engagement naar OHL en andere voetbalclubs, ongeacht hun sportief niveau, is er altijd al geweest. Bij ons heeft de jeugd steeds een stevig streepje voor. Wij hopen in de toekomst de jeugdspelers van deze clubs te helpen doorgroeien naar succes. De communitywerking van OH Leuven is en blijft een sterk verhaal. Net dat verhaal ligt sterk in de lijn van onze identiteit en onze doelstelling. Wij zijn heel blij opnieuw te kunnen deel uitmaken van de grote OHL-familie.”

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be