Straffe ondernemers krijgen Webhero Award voor digitaal succes

Erkenning voor beste starter, jonge ondernemer, SEO hero en mail hero

Leuven, 26 april 2022 - Donderdagavond reikte Leuvens website- en webshopplatform Webhero voor de tweede keer de Webhero Awards uit. De uitreiking kon dit jaar fysiek plaatsvinden tijdens een awardshow en afterwork. Er gingen prijzen naar de beste starter, jonge ondernemer, mannelijke en vrouwelijke ondernemer, SEO Hero en Mail Hero. Daarnaast werden ook enkele succesvolle webshops bekroond.

Voor het tweede jaar op rij zet Webhero succesverhalen van ondernemers in de kijker met de Webhero Awards. Zes ondernemers kregen erkenning voor hun unieke ondernemersverhaal of het bijzonder geslaagd gebruik van SEO en email marketing. De prijzen werden eind april uitgereikt tijdens een feestelijke editie van de Webhero Afterwork. In totaal waren meer dan honderd ondernemers uit heel Vlaanderen aanwezig.

Individuele prijzen
De helft van de individuele prijzen ging naar ondernemers uit de provincie Antwerpen. Stefanie De Hertogh uit Wijnegem kreeg de prijs voor ‘Starter Van Het Jaar’ voor Juno, een webshop voor tweedehands kinderkledij met een focus op circulaire economie en duurzaamheid. De prijs voor ‘Jonge Ondernemer Van Het Jaar’ ging naar de 25-jarige Loren Coppens en haar schoonheidsinstituut Maison Loren in Grobbendonk. Sebert Penen van sportpraktijk en sportieve reisorganisatie Personal. kreeg de prijs voor ‘Mannelijke Ondernemer Van Het Jaar’. Zijn zaak heeft vestigingen in Mechelen en Putte.

Sebert Penen van Personal. met twee collega's.
Sebert Penen van Personal. met twee collega's.

Twee van de zes individuele prijzen werden gewonnen door ondernemers in Vlaams-Brabant. Valerie Stoens uit Sint-Pieters-Rode kreeg voor het succesverhaal van haar zelfgemaakte gezonde granola ​ als ‘Odette Noisette’ de prijs voor ‘Vrouwelijke Ondernemer Van Het Jaar’. Nicole Van Erp en Robert Verlinden van maritiem centrum CruiseTops uit Zemst kregen de prijs voor SEO Hero van het jaar. Zij bieden opleidingen aan voor wie een vaarbewijs wil halen en charteren yachten aan de Côte d’Azur.

Enkele van de winnaars uit Vlaams-Brabant, waaronder Valerie Stoens en Luna Stevens.
Enkele van de winnaars uit Vlaams-Brabant, waaronder Valerie Stoens en Luna Stevens.

In Limburg kreeg Kelly Caubergs van gezondheidsinstituut ​ Fiziq de prijs voor ‘Mail Hero’. Fiziq heeft vestigingen in Hasselt en Helchteren en biedt naast een kinepraktijk ook een webshop aan voor sport-, huid- en dieetbenodigdheden.

Naast de individuele prijzen waren er ook prijzen voor webshops die de mijlpaal behaalden van minstens 25.000 euro omzet. Dat waren er dit jaar bijna dertig, een pak meer dan vorig jaar. “Die omzetstijging bewijst dat het belang van webshops door de coronapandemie alleen maar gegroeid is”, besluit Webhero-oprichter Jo Deferm.

Over Webhero
Webhero is een Leuvens platform gespecialiseerd in websites, webshops en hoger scoren in Google. Het team van digitale helden focust zich specifiek op zelfstandigen en KMO's. In mei 2014 rolde de eerste Webhero website de digitale wereld in. Het startschot van een stevig succesverhaal met intussen meer dan 3.000 klanten die bewust kozen voor een betaalbare website die je zelf eenvoudig kan beheren zonder je zorgen te maken over technische aspecten.

Jo Deferm

Jo Deferm

Mede-oprichter, Webhero
Mattias Goossens

Mattias Goossens

PR Consultant, Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be