Stephan Patrick Tahy nieuwe CEO bij Duravit AG

Stephan Patrick Tahy nieuwe CEO bij Duravit AG

Ex-topman Mattel en De’Longhi aan het roer van de Duitse badkamerspecialist

De raad van bestuur van de Duitste badkamerspecialist Duravit benoemde op 29 juni 2020 de Duitser Stephan Patrick Tahy (54) tot nieuwe CEO met ingang van 1 juli 2020. Tahy volgt prof. Frank Richter op, die het bedrijf op 30 juni 2020 verliet.

Stephan Patrick Tahy
Stephan Patrick Tahy

Stephan Patrick Tahy is voormalig CEO van De'Longhi Duitsland en voordien was hij Vice President en General Manager bij Mattel Inc. De vader van twee werd geboren in Heidelberg, waar hij wiskunde studeerde. Later behaalde hij een MBA van de Universiteit van Mannheim.

Tahy is enthousiast: "Ik ben blij met het vertrouwen dat in mij is gesteld om het fantastische werk van dit innovatieve bedrijf vooruit te helpen. Ik wil met alle Duravit medewerkers samenwerken om onze gemeenschappelijke toekomst vorm te geven.”

Succesvolle ontwikkeling
Gregor Greinert, voorzitter van de raad van bestuur van Duravit, geeft aan: "We zijn blij met de benoeming van Stephan Tahy, die een toegewijde, hooggekwalificeerde opvolger is van prof. Frank Richter. Hij zal de zeer succesvolle ontwikkeling van Duravit blijven bevorderen. We kijken er echt naar uit om met hem samen te werken. We willen ook Frank Richter bedanken voor zijn uitstekende bijdrage gedurende vele succesvolle jaren.”

Toonaangevend merk
Ook de CEO van Duravit BeLux reageert positief op de aanstelling van Stephan Tahy als nieuwe topman. Jan Rymen vanuit het hoofdkantoor van Duravit BeLux in Overijse: “Ervaringen maken ons wie we vandaag zijn en morgen zullen worden. De extra ervaring die Duravit krijgt door de komst van Stephan Tahy zorgen ervoor dat ik er nog meer naar uitkijk om, samen met mijn fantastisch team, de toekomst van Duravit als toonaangevend design badkamermerk verder te creëren in België en Luxemburg.”   

Over Duravit AG
Duravit AG werd in 1817 opgericht in Hornberg, midden in het Zwarte Woud, en is vandaag de dag een internationaal toonaangevende producent van designbadkamers. De onderneming is wereldwijd in meer dan 130 landen aanwezig en staat voor innovaties op het gebied van origineel design, comfortverhogende techniek en de hoogste kwaliteit. In samenwerking met internationaal gerenommeerde designers als Philippe Starck, EOOS, Phoenix Design, sieger design, Kurt Merki jr., Christian Werner, Matteo Thun of Cecilie Manz ontstaan unieke badkamers, die de levenskwaliteit van de gebruiker voor lange tijd verhogen. De productportfolio van Duravit omvat sanitair keramiek, badmeubels, douchebakken en ligbaden, wellness-systemen, douchetoiletten, armaturen en accessoires en installatiesystemen.

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel