Steffy Bruyninx versterkt Evoke als jr. pr-consultant

Steffy Bruyninx versterkt Evoke als jr. pr-consultant

Brussels pr-agentschap zet groei verder als specialist in tech en mobiliteit

Brussel, 19 augustus 2021 - Evoke, het Brusselse pr-agentschap gespecialiseerd in tech en mobiliteit, zet z’n opmars verder. De laatste maanden werden weer heel wat nieuwe klanten verwelkomd waardoor het zevenkoppige team werd versterkt door Steffy Bruyninx. Steffy liep eerder dit jaar een fantastische stage en werd beloond met een contract als jr. pr-consultant. Ook het najaar belooft bijzonder druk te worden. Daarom gaat Evoke opnieuw op zoek naar een pr-consultant. 

Evoke werd opgericht in 2016 door zaakvoerders Jesse Huybrechts en Corneel Haine en is sindsdien gevestigd in de Brusselse technologie- en businessincubator ICAB. Van daaruit ontwikkelde Evoke zich de afgelopen jaren als pr-specialist in technologie en mobiliteit. De laatste maanden werden nieuwe klanten verwelkomd waaronder Swappie, TMD Friction en  Wolf Oil. Om die verdere groei te ondersteunen werd Steffy Bruyninx aan boord gehaald als jr. pr-consultant. 

Corneel Haine: “Steffy overtuigde ons tijdens haar stage als een gedreven medewerkster met oog voor detail en zin voor initiatief. De introductie van de juniorfunctie betekent ook een nieuwe stap in de professionalisering van ons agentschap. Steffy zal de huidige consultants ondersteunen en krijgt zo zelf de tijd en ruimte om het vak van pr-consultant helemaal onder de knie te krijgen.”

Diversiteit en creativiteit

Steffy laat de schoolbanken voorgoed achter zich en start met vol enthousiasme aan haar professionele carrière bij Evoke:

“Tijdens mijn stage van zes weken kwam ik terecht in een warm team van pr-professionals. Zij bundelen dagelijks de kracht van het geschreven woord en pr-expertise om de verhalen van klanten onder de aandacht te brengen. Toen ik de vraag kreeg om het team te vervoegen, heb ik dan ook niet lang getwijfeld. Wat mij vooral aantrok is de diversiteit van de opdrachten en de nodige dosis creativiteit die hierbij komt kijken. Ik kijk ernaar uit om veel bij te leren en volgende stappen te zetten in mijn ontwikkeling als pr-consultant.”

Om de verdere groei te blijven ondersteunen, zoekt Evoke nog een pr-consultant. De precieze functieomschrijving is te vinden op http://www.evokepr.be

Vlnr: Corneel Haine, Steffy Bruyninx en Jesse Huybrechts
Vlnr: Corneel Haine, Steffy Bruyninx en Jesse Huybrechts
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel