Skip to Content

Steeds meer Vlamingen kiezen voor mobiel zwembad in eigen tuin

Heavens en Mobilopool zorgen voor creatieve oplossing voor bedrijven, events en tuinvakanties

Vlezenbeek, donderdag 25 juni 2020 - Heavens uit Vlezenbeek, voornamelijk gespecialiseerd in het verhuur van mobiel sanitair, verhuurt nu ook mobiele zwembaden in de vorm van omgebouwde containers. Zo biedt het de talloze gezinnen die door de coronacrisis kiezen voor een zomer in eigen land, een kant-en-klare oplossing voor een heerlijk verfrissende staycation. Ook bedrijven en eventorganisatoren staan te springen voor het aanbod van Heavens. De zwembaden van fabrikant Mobilopool zijn zeer gebruiksvriendelijk en plug ‘n play: vullen, stekker in het stopcontact en plonzen maar!

Door de coronacrisis annuleren tal van gezinnen hun vakantie naar het buitenland en kiezen ze voor een zomer in eigen land. Maar een vakantie zou een vakantie niet zijn zonder de verfrissing van een duik in het zwembad. Dat weet ook Jente Hemels. Met Heavens verhuren hij en mede-oprichter Erwin Hemels, sinds kort naast mobiel sanitair ook mobiele zwembaden van fabrikant Mobilopool: “We willen de talloze gezinnen die deze zomer in eigen land blijven de kans geven om van een fijne tuinvakantie een onvergetelijke staycation te maken. Zonder zorgen. Daarom hebben we met onze mobiele zwembaden een concept ontwikkeld dat kant-en-klaar wordt geleverd en haast geen onderhoud vergt.”

Vijf minuutjes per week
De zwembaden zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en de installatie gebeurt volledig door Heavens. “Eerst komen we langs om te kijken waar we het zwembad kunnen plaatsen en of hiervoor al dan niet een kraan nodig is. Staat alles vast, dan laten we een grote waterzak achter. Die kunnen de mensen reeds vullen in afwachting van de levering. Eens het zwembad geplaatst is, kan het water in slechts een half uurtje worden overgepompt. Dan is het een kwestie van de stekker in het stopcontact te steken en kan er meteen gezwommen worden. Nadien vergt het zwembad haast geen onderhoud. Vijf minuutjes per week om de filter reinigen, meer niet”, vertelt Jente Hemels.

30°
De zwembaden zijn containers die door Mobilopool worden omgebouwd voor maximaal zwemplezier. De structuur is volledig voorzien van een speciale coating, een technische ruimte met een filter en warmtepomp die het water tot 30° warmt, en een plage, een platform waarop men kan staan tot de enkels in het water, klaar voor een frisse duik. Heavens levert ook een robuuste ladder om het bad van 6 m op 2,5 m makkelijk in en uit te gaan.

Pop-up bars
Heavens richt zich naast particulieren ook op bedrijven en eventorganisatoren. “We krijgen veel aanvragen van gezinnen die de bouw van een zwembad overwegen maar toch eerst willen kijken of dit wel veel gebruikt zou worden. Daarnaast zijn onze mobiele zwembaden de ideale oplossingen voor firma’s die een leuk bedrijfsfeest plannen of zomerse evenementen zoals festivals en pop-up bars. De mogelijkheden van onze mobiele zwembaden zijn eindeloos. We denken graag mee met onze klanten en proberen een oplossing op maat te voorzien.”

Praktisch
Geïnteresseerden die een mobiel zwembad willen kopen of huren, kunnen terecht op de website www.heavens.be of www.mobilopool.be.

Contact Heavens
Jente Hemels, M: +32 473 20 36 42, E: jente@heavens.be

 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel