Skip to Content
Steeds meer operators doen een beroep op Fortinet Secure SD-WAN om hun klanten nieuwe netwerkservices aan te bieden

Steeds meer operators doen een beroep op Fortinet Secure SD-WAN om hun klanten nieuwe netwerkservices aan te bieden

Fusion Connect, HubOne, Kazteleport, Optical Networks, Thrive en TNS treden toe tot een groeiende lijst van operators en MSSP’s die voor de technologie van Fortinet kiezen om klanten te voorzien van onderscheidende SD-WAN-diensten

Diegem, 1 september 2020 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt vandaag bekend dat zes operators in verschillende delen van de wereld nieuwe SD-WAN-diensten op basis van Fortinet Secure SD-WAN hebben geïntroduceerd. Fusion Connect, HubOne, Kazteleport, Optical Networks, Thrive en TNS treden toe tot de lange lijst van operators en managed security service providers (MSSP’s) die voor Fortinet Secure SD-WAN hebben gekozen om zich van de concurrentie te onderscheiden en klanten diensten met toegevoegde waarde aan te bieden.

Een veilige en geïntegreerde SD-WAN-oplossing 

Fortinet biedt werkelijk veilige SD-WAN-functionaliteit in de vorm van een oplossing die geavanceerde routering, een geïntegreerde next-generation firewall (NGFW), zelfherstellende SD-WAN-mogelijkheden en intuïtieve mogelijkheden voor orchestration verenigt. Deze unieke aanpak stelt operators in staat om onderscheidende SD-WAN-diensten te ontwikkelen met een naadloze combinatie van beveiligingsmechanismen zoals een netwerkfirewall, een intrusion prevention system (IPS), antivirustechnologie en een webfilter.

Fortinet Secure SD-WAN wordt ondersteund door een van de meest uitgebreide ecosystemen van API’s om naadloze integratie met andere oplossingen te waarborgen. Operators kunnen daarmee profiteren van een eenvoudige ingebruikname. Fortinet biedt met zijn open ecosysteem en uitbreidbare API volledige ondersteuning voor het steeds populairdere model van gemeenschappelijke verantwoordelijkheid tussen operators en klanten. Zij kunnen gezamenlijk zorgdragen voor de implementatie, de bewaking en het onderhoud. Het voor MEF 3.0 SD-WAN gecertificeerde Fortinet Secure SD-WAN is daarvoor een uitstekende keuze, omdat deze certificering aangeeft dat de oplossing voldoet aan de hoogste branchenormen voor operators die SD-WAN-diensten aanbieden.

John Maddison, executive vice president Products en CMO bij Fortinet

“Fortinet komt telkens opnieuw uit de bus als de eerste keuze van operators die hun aanbod willen uitbreiden met nieuwe SD-WAN-diensten. Zij doen een beroep op Fortinet Secure SD-WAN om hun klanten SD-WAN-diensten met toegevoegde waarde aan te bieden voor thuiswerkomgevingen, filialen, campusomgevingen en multi-cloudomgevingen. De door de beveiliging aangestuurde SD-WAN-benadering van Fortinet voorziet in zelfherstellende netwerkfunctionaliteit, geavanceerde routering en geavanceerde beveiliging. Operators kunnen daarmee met één oplossing de overhead terugdringen en een aanzienlijke return on investment realiseren.” 

Bijval voor Fortinet Secure SD-WAN

Hieronder volgen een paar reacties van feedback van operators en MSSP’s die voor Fortinet Secure SD-WAN kozen::

“Dankzij de toevoeging van Fortinet Secure SD-WAN aan ons aanbod van managed services zijn we veel beter in staat om in de behoeften van onze zakelijke klanten te voorzien. We verwachten om onze omzet een verdere boost te geven door in te springen op de vraag naar sterkere vereenvoudiging van netwerken en de beveiliging. De positieve ervaringen van klanten zullen ons daar zeker bij helpen.” 

– Mario DeRiggi, chief revenue officer bij Fusion Connect

“Fortinet biedt ons een gemeenschappelijke interface voor het beheer van de beveiliging, netwerktoegang en SD-WAN en een oplossing die overzicht en grip biedt op de SD-Branch-infrastructuur. Fortinet helpt Hub One om de waardepropositie van zijn managed security services kracht bij te zetten met de toevoeging van Secure SD-WAN-mogelijkheden. We zijn in staat om de omgevingen van onze klanten te vereenvoudigen en optimaliseren en tegelijkertijd onze operationele kosten te reduceren.

-Loïc Labbé, business line director bij Hub One – Digital Technologies

“De samenwerking met Fortinet stelt TNS in staat om retailers te helpen met het omarmen van digitale transformatie en de cloud door hen uiterst veilige betalingsmogelijkheden op basis van SD-WAN aan te bieden. Met de combinatie van Fortinet Secure SD-WAN en onze betalingstechnologie, die aan de eisen van de PCI DSS-standaard voldoet, ontstaat een brancheleidende, volledig geïntegreerde en beheerde oplossing die onze klanten in de retailsector helpt met het vereenvoudigen van hun bedrijfsprocessen en het vinden van een oplossing voor de complexiteit die gepaard gaat met 24/7 e-commerce.”

- Mike Keegan, de CEO van TNS

Over Fortinet
Fortinet beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties compleet beheer van en inzicht in hun groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst. Alleen het Fortinet Security Fabric-platform pakt de meest kritieke beveiligingsuitdagingen aan en beschermt gegevens over de gehele digitale infrastructuur. Dit geldt zowel voor netwerk-, applicatie- als (multi)cloud of edge-omgevingen. Fortinet heeft wereldwijd de meeste beveiligingsappliances verkocht. Meer dan 465,000  klanten vertrouwen op Fortinet voor effectieve bescherming van hun organisatie. Fortinet is zowel een technologiebedrijf als een leerbedrijf.  Fortinet Network Security Expert (NSE) Training Institute biedt een van de grootste en breedste trainingsprogramma's voor cybersecurity in de industrie. Kom meer te weten op http://www.fortinet.com, de blog van Fortinet en FortiGuard Labs.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel