Staycation? Plaats eens een opblaasbaar TV-scherm in je tuin

Een outdoor cinema in je achtertuin: de perfecte oplossing voor een gezellige avond met je bubbel

Roosdaal, 6 augustus 2020 – Televies introduceert met het opblaasbare televisiescherm een nieuw product in hun gamma van ledschermen. Daarmee richt het zich nu ook op de particuliere markt. Het biedt mensen de kans om op een originele manier af te spreken binnen hun coronabubbel voor een gezellige filmavond of spannende game night. De outdoor cinema bestaat uit een opblaasbaar scherm van 3 op 3 meter, een projector en een uitstekende geluidsinstallatie die je kan huren of kopen. 

Reeds twee jaar verhuurt en verkoopt Televies allerlei ledschermen die een uitstekende manier zijn om bedrijven in de kijker te plaatsen of die op evenementen en festivals een grote meerwaarde betekenen. Christophe Dedoncker en Indy Decoster, zaakvoerders van Televies, speelden echter al een tijdje met de lancering van een nieuw product waarmee ze ook de particuliere markt konden aanboren. “De verstrenging van de coronamaatregelen was het moment om het opblaasbare scherm te lanceren. Mensen zullen met hun bubbel kunnen genieten van de unieke ervaring van een outdoor cinema in hun eigen tuin”, vertelt Christophe.

Minimale moeite, maximaal plezier

Het scherm blaast zichzelf op volgens het principe van een springkasteel. Televies staat verder zelf in voor een vlotte plaatsing van het scherm en de geluidsinstallatie, zodat de huurder zich nergens zorgen over hoeft te maken. Hij of zij dient alleen nog op ‘play’ te drukken om de avond van start te laten gaan. Indien gewenst, kan een handige huurder er ook voor kiezen om het scherm zelf te plaatsen. De projector kan aangesloten worden op een laptop om Netflix of YouTube te kijken, maar een PlayStation of Xbox aansluiten lukt evenzeer, zodat er samen met vrienden of familie kan gegamed worden.

De lancering van het opblaasbare TV-scherm kende een succesvolle start. Christophe: “Onze telefoon stond gisterenavond roodgloeiend. Op dit moment hebben we tien schermen in stock en werken we volgens het principe ‘first come, first served’. De grote interesse uit het hele land verwelkomen we graag.” 

Klaar voor de toekomst

Met het opblaasbare scherm kan Televies een goedkopere versie van een groot ledscherm aanbieden. Zo bedienen ze nu zowel de particuliere markt als de markt van de kmo’s die geïnteresseerd zijn in digitale schermen uit een andere prijscategorie. Met die twee doelgroepen in het vizier is Televies klaar voor de toekomst.

Praktisch

Wil je het opblaasbare TV-scherm zelf huren of kopen? Kijk dan op de Facebookpagina van Televies of bel +32 474 81 50 51.

Contact
Christophe Dedoncker, M: 0477 26 25 76

Christophe Dedoncker en Indy Decoster, zaakvoerders van Televies voor het opblaasbare TV-scherm

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be