SoftwareOne en Proxy gaan samenwerking aan in de Benelux

Brussel, 11 maart 2024 – SoftwareOne, een wereldwijde leverancier van software- en cloudoplossingen, en Proxy, Premier Business Partner van Red Hat op het gebied van Datacenter en Cloud Infrastructure, kondigen een strategische samenwerking aan in de Benelux. De kennis en ervaring van Proxy op het gebied van implementatie en beheer sluit goed aan op SoftwareOne’s aanbod van Red Hat.

Implementatie en managen open source

SoftwareOne kan dankzij de nieuwe samenwerking klanten bij alle stappen van het innovatieproces ondersteunen. “We onderscheiden 5 fases bij onze klanten”, vertelt Bram Spoelstra, Associate Solution Advisor Red Hat bij SoftwareOne. ​ “Wij kunnen de eerste 3 fases in het proces (identificeren van kansen, ontwerpen van de oplossing en levering van licenties) feilloos invullen. Maar we willen de klant een totaalaanbod bieden, waarin ook de implementatie en beheer van de open source oplossing zitten. Wil je dit goed doen, dan moet je over specialistische kennis beschikken, die Proxy heeft. Juist daar ligt de kracht van Proxy en vullen zij ons aanbod perfect aan.”

Ervaren kennispartner

“Wil je blijven innoveren, dan is open source dé oplossing”, zegt Bastiaan Schueler, Teamleader Enterprise van SoftwareOne. “We zochten dan ook naar een partij die zijn sporen al heeft verdiend én samen met ons klaar is voor de toekomst. Proxy staat hoog aangeschreven binnen de wereld van open source en we kenden deze organisatie al vanuit gesprekken in het verleden. De eerste klanten hebben we al geïnformeerd en de reacties op een kennispartner als Proxy zijn louter positief.”

Ambities en groeistrategie

Ook het team van Proxy is zeer te spreken over de samenwerking met SoftwareOne. “SoftwareOne is de ideale aanvulling op ons Open Source-, Enterprise IT portfolio en past uitstekend bij onze ambities en groeistrategie, vult Mark Zwenger, Product Manager bij Proxy aan. De samenwerking brengt twee werelden samen. Klanten weten zo zeker dat ze het maximale uit hun technische innovatie kunnen halen.”

 

Over SoftwareOne
SoftwareOne is een vooraanstaande wereldwijde aanbieder van software- en cloudoplossingen. Het geeft een nieuwe invulling aan de manier waarop bedrijven alles wat met de cloud te maken heeft ontwikkelen, inkopen en beheren. SoftwareOne helpt organisaties om hun workloads en applicaties naar de cloud te migreren en te moderniseren. Het maakt hen wegwijs in de wijzigingen die daarbij komen kijken en de software die hiervoor nodig is en helpt hen met het optimaliseren van hun cloudomgeving. Daarmee ontsluit SoftwareOne de werkelijke waarde van technologie. Met 9.250 werknemers en een verkoop- en distributieaanwezigheid in 90 landen biedt het organisaties toegang tot 7.500 softwaremerken. Het in het Zwitserse Stans gevestigde SoftwareOne is genoteerd aan de SIX Swiss Exchange onder het tickersymbool SWON. Ga voor meer informatie naar SoftwareOne.

Over Proxy
Proxy is een toonaangevende IT-dienstverlener met een sterke focus op Open Source Technologie. Deze focus stelt hen in staat om snel en flexibel de nieuwste ontwikkelingen toe te passen in de IT-infrastructuur van onze klanten en partners. Deze benadering draait om kennisdeling en persoonlijke ondersteuning, waardoor ze een solide basis bieden voor groei en innovatie. Proxy’s missie is om bedrijven in staat te stellen zich te concentreren op hun kernprocessen, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun IT-landschap. De razendsnelle ontwikkelingen in de IT-wereld vereisen een specialistische aanpak. De experts van Proxy zijn goed in staat om zich in te leven in de unieke behoeften van klanten en de meest effectieve, schaalbare en veilige oplossingen te implementeren en te beheren. Proxy is volledig gericht op het creëren van een toekomstbestendige IT-omgeving voor hun klanten. Kijk voor meer informatie op Proxy.nl.

Caitlin Muyllaert

Caitlin Muyllaert

PR Consultant, Evoke

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be