SoftwareOne benoemt Rohit Nagarajan tot Chief Revenue Officer

Brussel, 9 januari 2024 - SoftwareOne, een toonaangevende wereldwijde leverancier van software- en cloud-oplossingen, heeft Rohit Nagarajan benoemd tot President en Chief Revenue Officer (CRO) en tot lid van de Raad van Bestuur. Rohit zal rapporteren aan CEO Brian Duffy. De nieuwe CRO is verantwoordelijk voor het leiden van SoftwareOne's wereldwijde inkomstenactiviteiten. De focus ligt op het stimuleren van verkoop en marketing, het garanderen van een uitstekende klantervaring en het identificeren van strategische groei-initiatieven. 

"Ik ben zeer enthousiast dat ik Rohit kan verwelkomen als onze nieuwe Chief Revenue Officer en als lid van de Raad van Bestuur," zegt Brian Duffy, CEO van SoftwareOne. "Met een bewezen staat van dienst in het behalen van uitzonderlijke resultaten en het opbouwen van duurzame, winstgevende bedrijven, is Rohit de juiste leider om te helpen bij het stimuleren van onze strategische groeifase. Zijn passie voor het succes van klanten is van grote waarde bij het maximaliseren van de voordelen van cloud, data en AI bij onze klanten over de hele wereld.
"SoftwareOne heeft de unieke positie om te profiteren van huidige trends en ik ben verheugd om bij het bedrijf te komen werken in deze belangrijke transformatiefase. Ik kijk ernaar uit om samen met het hele SoftwareOne-team onze klanten bij hun successen te helpen, terwijl we het groeimomentum versnellen en nieuwe zakelijke kansen in de regio’s benutten," zegt Rohit Nagarajan, President en Chief Revenue Officer bij SoftwareOne.
Rohit Nagarajan
Rohit Nagarajan

Rohit heeft meer dan 20 jaar wereldwijde leidinggevende ervaring in de technologie-industrie in Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika. In zijn meest recente functie was hij Regional President bij SAP, en in deze rol was hij verantwoordelijk voor de end-to-end activiteiten van het bedrijf in Noord-Europa. Daarvoor bekleedde hij meerdere leidinggevende functies bij SAP in Europa en Azië-Pacific, waaronder Chief Operating Officer voor de regio, en gaf hij leiding aan SAP Platform business in Azië-Pacific en Japan.

 

Over SoftwareOne
SoftwareOne is een vooraanstaande wereldwijde aanbieder van software- en cloudoplossingen. Het geeft een nieuwe invulling aan de manier waarop bedrijven alles wat met de cloud te maken heeft ontwikkelen, inkopen en beheren. SoftwareOne helpt organisaties om hun workloads en applicaties naar de cloud te migreren en te moderniseren. Het maakt hen wegwijs in de wijzigingen die daarbij komen kijken en de software die hiervoor nodig is en helpt hen met het optimaliseren van hun cloudomgeving. Daarmee ontsluit SoftwareOne de werkelijke waarde van technologie. Met 9.250 werknemers en een verkoop- en distributieaanwezigheid in 90 landen biedt het organisaties toegang tot 7.500 softwaremerken. Het in het Zwitserse Stans gevestigde SoftwareOne is genoteerd aan de SIX Swiss Exchange onder het tickersymbool SWON. Ga voor meer informatie naar softwareone.com

Caitlin Muyllaert

Caitlin Muyllaert

PR Consultant, Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be