Cellularline: Snel en draadloos opladen!

Cellularline, leverancier van accessoires voor smartphones, mobiele apparaten en tablets, presenteert de WIRELESS CHARGER productlijn 2018: met nieuwe functies die passen bij alle mogelijke oplaadinstellingen. De opladers zijn voorzien van de WIDEACTIVE INSIDE technologie, die de twee grootste problemen van het draadloos laden oplost: de discontinuïteit van het laden en de oververhitting van de telefoon. 

De wideactive inside-technologie van Cellularline zorgt voor een continue en gelijke lading en beschermt de telefoon tegen oververhitting. Wideactive inside bevat drie verschillende laadniveaus, die overeenstemmen met de verschillende interne elektronische onderdelen en het aantal aanwezige spoelen. Met deze technologie ben je verzekerd van een vlekkeloze prestatie, zonder oververhitting.

WIRELESS CHARGER en WIRELESS FAST CHARGER

Een dun, licht en een minimalistisch design. De oplaadstations zijn uitgerust met LED-lampjes die de laadstatus tonen. De wireless fast charger kan ook nauwkeurig aangeven of de Fast Adaptive Charging techniek wordt ingezet.

Wireless Charger - Adviesprijs: € 29,99
Wireless Charger - Adviesprijs: € 29,99
Wireless fast charger - Adviesprijs € 39,99
Wireless fast charger - Adviesprijs € 39,99

 

WIRELESS FAST CHARGER STAND

Het oplaadstation heeft een strakke, moderne uitstraling en is praktisch dankzij het staande design. Laadt alle compatibele smartphones op met een maximale snelheid door de Fast Adaptive Charge technologie. De exclusieve wideactive inside-technologie maakt opladen van de telefoon mogelijk in elke positie en beschermt tegen oververhitting.

Wireless fast charger stand - Adviesprijs  €49,99
Wireless fast charger stand - Adviesprijs  €49,99

Wireless fast charger en wireless fast charger stand zijn ook verkrijgbaar in een witte uitvoering, speciaal ontworpen voor de iPhone. Bij deze producten wordt een adapter voor Apple-apparaten meegeleverd.

Wireless Fast Charger Stand Kit - Adviesprijs € 59,99
Wireless Fast Charger Stand Kit - Adviesprijs € 59,99
Wireless Fast Charger Kit - Adviesprijs € 49,99
Wireless Fast Charger Kit - Adviesprijs € 49,99

Draadloos opladen tijdens het rijden

De pareltjes van 2018 zijn de Wireless Chargers producten voor in de auto. Ze zijn uitgerust met wideactive inside-technologie. Een 2-in-1 accessoire die de functionaliteit van de autostandaard combineert met eenvoudig draadloos laden.

PILOT ACTIVE WIRELESS, uitgerust met een supergrip zuignap die gemakkelijk bevestigd kan worden op de voorruit of het dashboard. Ideaal voor alle smartphones die draadloos opgeladen kunnen worden.

Pilot active wireless - Adviesprijs € 29,99
Pilot active wireless - Adviesprijs € 29,99

 

HANDY WING ACTIVE met Fast Recharge technologie kan aan de luchtroosters van het dashboard bevestigd worden. Het is uitgerust met een One Hand Gravity System waardoor de ondersteuning van het toestel uit zichzelf aanpast en de telefoon met één handbeweging in en uit de houder gehaald kan worden. Hierdoor kan men veilig rijden zonder te worden afgeleid.  

Handy wing active - Adviesprijs  € 49,95
Handy wing active - Adviesprijs  € 49,95

 

Contact (niet voor publicatie)
Voor meer informatie en foto's in high-res, contacteer Ymke Deprez via ymke@evokepr.be

Over Cellular Italia S.p.A.
Cellular Italia S.p.A, opgericht in 1990 in Reggio Emilia, Italië, vertegenwoordigt Cellularline®, marktleider op de Italiaanse markt van accessoires voor smartphones, mobiele apparaten en tablets. Cellular Italia is als organisatie een technologische en creatieve referentie voor accessoires voor multimedia-apparaten en heeft als doelstelling haar klanten uitstekende prestaties, een eenvoudig gebruik en een unieke beleving te bieden. Cellular Italia telt meer dan 200 werknemers en haar producten worden verkocht onder de merknaam Cellularline® in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Corneel Haine PR Specialist, Evoke (CJ Communications BVBA)
Ymke Deprez PR Consultant, Evoke
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel