Siemens zet deuren van cowork open voor studenten tijdens blokperiode

Studenten krijgen gratis toegang van 2 t.e.m. 25 januari

Sinds kort kunnen starters, zelfstandigen of pendelaars terecht in de gloednieuwe coworking van Siemens. Maar Siemens denkt ook aan de studenten. Zij zijn welkom in de cowork van 2 januari t.e.m. 25 januari om hun examens in alle rust voor te bereiden. De toegang voor de studenten is volledig gratis.

Tanguy Rouyer is projectleider van Siemens Cowork en legt uit waarom Siemens de cowork openstelt voor studenten: “Onze cowork is er voor iedereen dus waarom niet voor studenten? Studenten zijn immers de professionals van de toekomst. Samen met hogescholen en universiteiten staan zij aan de bron van nieuwe projecten die in de toekomst tot interessante spin-offs leiden. Wij zien het als een opportuniteit om dit soort van innovators te introduceren in onze Siemens community. Tot slot maakt het ook het leven van onze eigen werknemers wat makkelijker. Zij kunnen zoon-of dochterlief meebrengen naar het werk en zo een oogje in het zeil houden tijdens de blokperiode.”

Inspireren en motiveren
De studenten kunnen op de Siemens site terecht van 2 t.e.m. 25 januari. Ze krijgen toegang tot het wifi-netwerk en er wordt koffie en water voorzien. De toegang is gratis. “Siemens koestert en lange traditie van samenwerken met studenten. Jaarlijks lopen verschillende studenten stage bij Siemens in het kader van duaal leren. Hopelijk kan onze omgeving hen stimuleren én inspireren om er extra hard tegenaan te gaan”, besluit Tanguy Rouyer.

Contacteer ons
Tanguy Rouyer Community & Project manager
Corneel Haine PR director, Evoke (CJ Communications BVBA)
Tanguy Rouyer Community & Project manager
Corneel Haine PR director, Evoke (CJ Communications BVBA)
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel