SIEGEL Automotive breidt productaanbod verder uit met 200 nieuwe onderdelen

Nieuwe catalogus telt voortaan circa 1.200 onderdelen

SIEGEL Automotive blijft zich verder ontwikkelen: het productaanbod voor bedrijfsvoertuigen van diverse Europese merken groeit opnieuw. Het assortiment breidt uit met meer dan 200 nieuwe onderdelen.

Het assortiment van SIEGEL Automotive telt nu zo’n 1.200 onderdelen, die ongeveer 3.000 referentienummers vervangen. Van carrosserie en verlichting tot elektrische systemen en andere productgroepen. Met onderdelen van SIEGEL Automotive profiteren werkplaatsen van gunstig geprijsde oplossingen om weer verder te kunnen, inclusief twaalf maanden garantie. SIEGEL Automotive is een merk van Diesel Technic, een erkend leverancier van onderdelen voor bedrijfsvoertuigen.

Het vernieuwde en verder uitgebreide productaanbod is te bekijken in de nieuwe productgids. Deze productgids is digitaal terug te vinden op https://goo.gl/qrZVVd. Het is ook mogelijk om gratis een exemplaar in print te bestellen op https://goo.gl/HEHdZA. Gedrukte catalogi zijn ook verkrijgbaar bij de lokale distributiepartners.

Zoeken naar onderdelen van SIEGEL Automotive is makkelijk via de gratis toegankelijke online zoekfunctie op het Partner Portal https://partnerportal.dieseltechnic.com. Diesel Technic brengt u graag in contact met distributiepartners in meer dan 150 landen. Deze distributiepartners bieden een uitgebreid serviceaanbod en staan bekend om snelle en betrouwbare levering. Alle producten zijn ook verkrijgbaar in TecDoc.

Portret van het merk DT Spare Parts:
DT Spare Parts is het toonaangevende merk in de internationale Independent Aftermarket (IAM) dankzij een totaalassortiment met gegarandeerde kwaliteit. Het assortiment van het merk DT Spare Parts omvat meer dan 35.000 verschillende onderdelen voor vrachtwagens, trailers, bussen en bestelwagens en wordt continu uitgebreid. DT Spare Parts ondersteunt de kwaliteit met een merkgarantie van 24 maanden.

Portret van het merk SIEGEL Automotive
SIEGEL Automotive is een merk van Diesel Technic AG uit Duitsland. Siegel Automotive biedt onderdelen voor een prijstechnisch aantrekkelijke reparatie en onderhoud aan bedrijfsvoertuigen. Het productaanbod omvat meer dan 1.200 referenties voor de carrosserie, cabine, verlichting, elektrische systemen en andere productgroepen. Aantrekkelijke prijzen, een betrouwbare service, 12 maanden merkgarantie en een op de markt afgestemd aanbod zijn de speerpunten van wat SIEGEL Automotive te bieden heeft.

Kort portret Diesel Technic Group:
Diesel Technic houdt bedrijfsvoertuigen sinds 1972 wereldwijd in beweging – als één van de grootste aanbieders van onderdelen voor bedrijfsvoertuigen in de Independent Aftermarket (IAM). Met de productmerken DT Spare Parts en SIEGEL Automotive biedt Diesel Technic de handel de mogelijkheid te allen tijde aan de marktvraag te voldoen. Het mondiale netwerk van dochterondernemingen en geautoriseerde distributiepartners zorgt voor de lokale bevoorrading en de individuele begeleiding van klanten in meer dan 150 landen. Tot de Diesel Technic Group behoren naast het hoofdkantoor in Duitsland dochterondernemingen in Frankrijk, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Dubai en Singapore. Wereldwijd biedt de Diesel Technic Group werk aan meer dan 650 medewerkers uit 30 landen.

Ymke Deprez

PR Consultant, Evoke PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be