Shower System Shelf 1050 en Shower System 1000 combineren tijdloos design en functionaliteit in alles-in-één-douchesysteem

Overijse, 7 februari 2024 - In de drukte van het dagelijkse leven is het altijd een goed idee om er even tussenuit te gaan, maar dat gebeurt maar zelden. Reden te meer om je eigen oase van ontspanning te creëren. Designbadkamerproducent Duravit heeft twee producten ontworpen met precies dit in gedachten: met Shower System Shelf 1050 en Shower System 1000 kun je de kwaliteit van je badkamer aanzienlijk verhogen, voor meer individuele feelgoodmomenten weg van het alledaagse.

Shower System Shelf 1050
Shower System Shelf 1050

Shower System Shelf 1050: Douchegenot gegarandeerd

Shower System Shelf 1050 maakt van de ochtenddouche het eerste hoogtepunt van de dag. Het doordachte concept combineert thermostaat, handdouche, douchekop, doucheglijstang en slang tot een praktische alles-in-één oplossing die bovendien snel en eenvoudig te installeren is. Het minimalistisch design dat glazen en chromen oppervlakken combineert in een tijdloos moderne stijl kan individueel gecombineerd worden met de Duravit-kranenseries en is een perfecte aanvulling op elk badkamerontwerp. Zoals blijkt uit de thermostaatbehuizing met krasbestendig glazen oppervlak, worden vorm en functie perfect gecombineerd. Deze dient als planchet voor douchespullen, zodat er geen extra doucherekje nodig is.

Het systeem bevat bovendien individueel instelbare doucheopties, zoals de handdouche met Click!-technologie, waarmee je snel kunt wisselen tussen straalvariaties. Stimulerend, ontspannend of masserend effect, je kunt de instelling aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren, afhankelijk van het moment van de dag en afhankelijk van je stemming. Het douchesysteem wordt bediend via drie draaiknoppen met gekartelde handgrepen voor een goede grip, zelfs met zeephanden. De twee pop-upknoppen regelen het waterdebiet/volume en de omstelling van hoofddouche naar handdouche of omgekeerd, terwijl de temperatuur wordt ingesteld via de aparte thermostaatgreep.

Shower System Shelf 1050 is optioneel verkrijgbaar als MinusFlow-variant, in lijn met de steeds groeiende behoefte aan meer duurzaamheid. Het waterverbruik bij MinusFlow is immers ongeveer 30% lager dan bij de reguliere variant.

Shower System 1000: Persoonlijke accenten voor nog meer feel-good en sfeer

De wens naar meer comfort in de eigen badkamer gaat meestal gepaard met de wens naar een individueel design dat de persoonlijke stijl weerspiegelt. Duravit speelt perfect in op deze wensen met Shower System 1000. Het douchesysteem is verkrijgbaar in een breed kleurengamma en biedt zo de grootst mogelijke ruimte voor een gepersonaliseerd design. Naast de kleuren chroom en mat zwart biedt Duravit nog meer aantrekkelijke opties voor een individuele badkamerinrichting in de vorm van drie krasvaste en duurzame PVD-oppervlakken - geborsteld roestvrij staal, geborsteld brons en gepolijst goud.

Duravit biedt het accessoireprogramma Starck T en bijpassende accessoires uit het hele portfolio als de perfecte aanvulling: douchekoppen, afvoergarnituren, grepen voor geselecteerde meubelseries, spoelplaten en sifons zijn perfect afgestemd op de kraanuitvoeringen en garanderen een harmonieuze en stijlvolle ambiance in de ruimte. Voor het eerst kan Duravit een volledig op kleur afgestemde badkamerinrichting aanbieden zonder compromissen.

Shower System - Download de foto's in 300 dpi.zip

ZIP - 236 Mb

Over Duravit AG

Het in Hornberg gevestigde Duravit AG is een van de toonaangevende internationale fabrikanten van designbadkamers en is actief in meer dan 130 landen over de hele wereld. Het productportfolie van deze badkamerfabrikant bevat sanitair keramiek, badkamermeubels, douchebakken en ligbaden, wellness-systemen, douche-wc's, kranen en accessoires evenals installatiesystemen van de hoogste kwaliteit. Naast zijn interne ontwerpexpertise, werkt Duravit bij productontwikkeling nauw samen met een internationaal netwerk van ontwerpers zoals Cecilie Manz, Philippe Starck, Christian Werner, Sebastian Herkner en Bertrand Lejoly, evenals getalenteerde nieuwkomers. Door de interactie van baanbrekende ontwerpen, hoge productkwaliteit, een scherp gevoel voor menselijke behoeften en verantwoord ondernemerschap, is het de ambitie van Duravit om het leven van de eindgebruikers elke dag een beetje beter te maken. Een belangrijk doel hierbij is de allesoverheersende missie om in 2045 volledig klimaatneutraal te zijn.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be