Showcase: Zelfgenererende matte oppervlakken van Duravit

Speciale technologie doet microkrasjes vanzelf verdwijnen

Untitled design.png
 
 

Meubels met matte lakoppervlakken zijn zowel verfijnd als terughoudend en bieden een breed scala aan mogelijkheden. In de badkamer is daarnaast van belang of een oppervlak geschikt is voor dagelijks gebruik. Duravit badkamermeubels met matte lakoppervlakken zijn bijzonder krasvast en bieden nieuw, verbeterd onderhoudsgemak. Het gebruik van een speciale lak op waterbasis, die met de hand in meerdere lagen wordt aangebracht, zorgt voor een uitzonderlijke oppervlaktekwaliteit met innovatieve eigenschappen.

Altijd zoals nieuw
De oppervlakken hebben niet alleen een onberispelijke matte look in een reeks opvallende kleuren en een aangename, fluweelzachte touch, ze hebben ook een uitstekende functionaliteit: een speciale technologie in de grondstoffen van de lakken zorgt ervoor dat microkrasjes op het oppervlak na verloop van tijd vanzelf 'verdwijnen’, zodat het meubilair er altijd als nieuw uitziet. Bovendien maken de ‘anti-vingerprint’ en de water- en vetbestendige eigenschappen het schoonmaken een fluitje van een cent.

Zelf regenererend oppervlak
Het nieuwe "zelf regenererende" matte lakoppervlak is standaard op de passende Duravit meubelprogramma’s. Er zijn tien kleurvarianten beschikbaar in zijdemat: Wit, Nordic Wit, Taupe, Flanelgrijs, Steengrijs, Grafiet, Aubergine, Amandel, Lichtblauw en Nachtblauw.

www.duravit.be

Duravit Matt - 72-300dpi.zip

ZIP - 36 Mb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be