Skip to Content
SensoWash® Starck f: iconisch design – maximaal comfort

SensoWash® Starck f: iconisch design – maximaal comfort

Dé toiletervaring van de 21e eeuw

Nooit eerder hadden we zoveel aandacht voor hygiëne. Handen wassen of ontsmetten en contacten vermijden werden dagelijkse kost. Duravit komt de vraag naar meer hygiëne tegemoet, tot in het kleinste kamertje. Door technologie in dienst te zetten van comfort en hygiëne, is de meest hygiënische oplossing ook de meest comfortabele. De SensoWash Starck f is een douchetoilet dat met een douchesproeier en warmeluchtföhn wc-papier helemaal overbodig maakt en zorgt voor een handenvrije toiletervaring. Die toiletervaring van de 21e eeuw is als kers op de taart nu extra betaalbaar dankzij een cashback van €100. 

Vijftig minuten per week of ongeveer een half jaar van een mensenleven. Zo lang brengen we gemiddeld door op het toilet. Tijd genoeg om te bezinnen. De gemiddelde Europeaan verbruikt jaarlijks maar liefst 13,8 kg aan toiletpapier. In de 18de eeuw was water nog het meest courante reinigingsmiddel na een toiletbezoek. Herinner je je ook nog het bidet? De voorloper van het douchetoilet dat onhandig veel plek innam en waarvan iedereen dacht dat het voor de voeten was? Uit vrees voor bacteriën en om de handen vuil te maken werd van het gebruik van water afgestapt en maakte de toiletrol zijn intrede. 

Maar is dit wel zo hygiënisch? Na het sporten wassen we ons met water, en niet met droge doekjes. Waarom dan wel na een toiletbezoek? Water is nu eenmaal van nature hygiënisch en fris.

Handenvrij en comfortabel
Met de SensoWash Starck f geniet de gebruiker van het beste van twee werelden. De douchesproeier reinigt met proper water en de warmeluchtföhn maakt alles droog. De handen gebruiken is dus niet nodig en toiletpapier wordt helemaal overbodig. In Azië is deze ultieme vorm van hygiëne al langer ingeburgerd. In Japan is het douchetoilet aanwezig in 70% van de huishoudens. Bepaalde douchetoiletten bewaren voorverwarmd water in een apart reservoir hoewel dit potentieel een broeihaard voor bacteriën is. Bovendien is hierdoor de hoeveelheid warm water beperkt. Het toilet van de toekomst verwarmt daarentegen het water met een doorstroomverwarmer terwijl het naar de douchekop loopt. Het resultaat? Instant proper en warm water, zolang het nodig is en dus geen koude douches en onaangename verrassingen meer.

Hygiënisch 
Het toilet van de toekomst heeft daarenboven een makkelijk verwijderbaar deksel dat het schoonmaken eenvoudig maakt en de hygiëne bevordert. Dankzij de ingebakken keramieklaag HygieneGlaze® 2.0 worden 90% van alle bacteriën gedood in 6 uur zonder gebruik van chemische producten. Binnen 24 uur is het toilet voor 99,99 procent bacterievrij. De vlakke, verwarmbare zitting is gemaakt van een bijzonder robuust materiaal en heeft, net als het deksel, een krasbestendig, niet-poreus en dus zeer hygiënisch oppervlak. Door de Rimless®-technologie biedt SensoWash Starck f een nog betere waterdoorstroming voor perfecte spoelresultaten. 

Bedien je toilet met een app
Je wc individueel configureren met behulp van een afstandsbediening of mobiele applicatie lijkt sciencefiction maar bij het toilet van de toekomst is dit perfect mogelijk. Ook de spoelfunctie en de geurafzuiging kunnen zo afgesteld worden. Daarnaast maken technische hoogstandjes, zoals het automatisch openen van de klep, gebruikersidentificatie in de bril en een breed scala aan instelmogelijkheden voor de zittingverwarming, douchesproeier en regelbare warmteluchtföhn, het comfort compleet. Al deze snufjes doen bovendien niet af aan de looks van het douchetoilet. De technologie wordt volledig verwerkt in het toilet of de muur, waardoor het toilet met een strak design een waar meubelstuk wordt.

Twee cappuccino’s 

Water gebruiken in plaats van toiletpapier maakt het toiletbezoek een stuk hygiënischer en de technologische nieuwigheden zorgen voor een ultiem comfortabele toiletervaring. Uiteindelijk wordt het kleinste kamertje zo het leukste kamertje in huis. De door Philippe Starck ontworpen SensoWash Starck f van Duravit voldoet aan al deze criteria. En is deze toiletervaring ook duurzaam voor de portemonnee? Het antwoord is volmondig “Ja!” Dankzij het duurzame ontwerp en de geïntegreerde technologie komt het maandelijks verbruik neer op de prijs van welgeteld twee cappuccino’s. 

Een wc-papierloze en handenvrije toiletervaring komt nu nog dichterbij. Duravit biedt bij aankoop van een SensoWash® Starck f Lite of Starck f Plus een cashback van €100.

Photos SensoWash Starck f 300dpi Photos SensoWash Starck f 300dpi.zip - 66 MB

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel