SensoWash® D-Neo van Duravit koppelt betaalbaar comfort aan uitstekende hygiëne

D-Neo familie van Belg Bertrand Lejoly krijgt er een nieuw lid bij met design douchewc

Overijse, 28 maart 2024 - Duravit breidt de succesvolle D-Neo-familie van de Belgische designer Bertrand Lejoly uit met de SensoWash® D-Neo. Dit compacte douchetoilet biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding en garandeert hoogwaardige hygiëne dankzij doordachte technologie. Naast de standaardfuncties zorgt de geïntegreerde verwarming van de wc-zitting ook voor een aangenaam comfort.

SensoWash® D-Neo is perfect afgestemd op de eisen in de projectmarkt en op prijsbewuste kopers die minder behoefte hebben aan extra functies. Bij deze compacte douche-wc is alle doordachte techniek in het keramiek geïntegreerd en vormen de zitting en het achtergedeelte een vlakke eenheid. Met zijn pure esthetiek en helder design past SensoWash® D-Neo discreet in elke ruimte en sluit het toilet helemaal aan bij de bestaande designseries van Duravit.

SensoWash® D-Neo
SensoWash® D-Neo

Veelzijdige functies voor optimaal gebruiksgemak

De SensoWash® D-Neo biedt in totaal drie verschillende wasfuncties: RearWash, LadyWash en Comfortdouche. RearWash reinigt zonder toiletpapier, LadyWash biedt een zachte waterstraal speciaal voor vrouwelijke gebruikers en Comfortdouche voegt extra gemak toe door de douchekop heen en weer te laten bewegen. SensoWash® D-Neo garandeert ook comfort dankzij technische verfijningen: van verschillende instelmogelijkheden van watertemperatuur en -druk voor de douchestraal via gebruikersherkenning in de zitting, tot individueel instelbare tijdvensters voor de verwarmde wc-zitting. De functies worden intuïtief bediend via een afstandsbediening. 

Bovendien voorkomt een zitsensor dat de douchefunctie onbedoeld wordt geactiveerd. De slow-close functie zorgt ook voor nog meer comfort: met slechts een lichte tik sluit het toiletdeksel automatisch, zacht en geruisloos. Daarnaast zorgt de verlichte binnenkant van de douchewc voor veiligheid bij nachtelijk toiletbezoek. Hierdoor kan je de wc 's nachts gebruiken zonder het natuurlijke bioritme van je lichaam te verstoren met te fel licht. 

Maximale hygiëne

SensoWash® D-Neo garandeert maximale hygiëne door doordachte ontwerpmaatregelen, waaronder het gebruik van bijzonder hygiënische materialen zoals roestvrij staal, dat bekend staat om zijn antimicrobiële eigenschappen voor de douchestang. Bovendien voorkomt de LadyWash-functie kruisbesmetting. De positionering van de douchestang samen met de automatische reiniging ervan voor en na gebruik, vermindert de overdracht van ziektekiemen en bacteriën tot een minimum. Rimless®-technologie en het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur zorgen ook voor optimale hygiëne, waarbij na zes uur al ongeveer 90% van de bacteriën geremd wordt, en na 24 uur zelfs zo'n 99,9% (bijvoorbeeld E. coli-bacteriën). Daarnaast zorgt de ontkalkingsfunctie ervoor dat de prestaties van de douchewc niet worden aangetast, zelfs niet in gebieden met hard water.

Eco-vriendelijke ervaring

De douchefunctie van de SensoWash® D-Neo verbetert niet alleen comfort en hygiëne, maar vermindert ook het gebruik van toiletpapier, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Dankzij de moderne Duravit Rimless-spoeltechniek worden waardevolle grondstoffen bespaard bij het spoelen. Ook garandeert de on-demand waterverwarmer van de D-Neo een laag energieverbruik door alleen water te verwarmen wanneer en zo lang als nodig, wat resulteert in efficiënter energiegebruik. Bovendien biedt de producent Duravit, die de duurzaamheid en kwaliteit van zijn producten hoog in het vaandel draagt, 3 jaar garantie op de SensoWash® D-Neo.

SensoWash® D-Neo - Download de foto's in 300 dpi.tar

TAR - 166 Mb

Over Duravit AG

Duravit AG uit Hornberg is een van de toonaangevende internationale fabrikanten van designbadkamers en is actief in meer dan 130 landen wereldwijd. Het productportfolio van de complete badkameraanbieder omvat sanitairkeramiek, badkamermeubels, douches en ligbaden, wellnesssystemen, douche-wc's, armaturen en accessoires evenals installatiesystemen van de hoogste kwaliteit. Naast interne ontwerpexpertise werkt Duravit AG bij productontwikkeling nauw samen met een internationaal netwerk van ontwerpers zoals Cecilie Manz, Philippe Starck, Christian Werner of Sebastian Herkner en Bertrand Lejoly, evenals getalenteerde nieuwkomers. Door de interactie van baanbrekende ontwerpen, compromisloze productuitmuntendheid, een scherp gevoel voor menselijke behoeften en verantwoord ondernemerschap, werkt Duravit AG ambitieus om het leven van zijn belanghebbenden elke dag een beetje beter te maken. Een belangrijke maatregel daarbij is de overkoepelende missie om in 2045 zonder uitzondering klimaatneutraal te zijn.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be