Selecta en Vitamin Well herdefiniëren verkoopautomaten in Europa

Boom, 7 december 2023 - Selecta, de Europese marktleider op het gebied van FoodTech, en Vitamin Well, een toonaangevende leverancier van functionele dranken en proteïnerepen, kondigen een samenwerking aan op de Europese markt.

Selecta en Vitamin Well bundelen hun krachten in een dynamisch partnerschap om een selectie gezondere en lekkere producten aan te bieden, waarmee Selecta's aanbod in automaten wereldwijd wordt verrijkt. In deze samenwerking staan Vitamin Well's vitaminewater en Barebells proteïnerepen centraal, met de bedoeling om consumenten betere alternatieven voor onderweg te bieden. 

Vitamin Well heeft een reeks kenmerkende smaken, allemaal zonder koolzuur, caloriearm en verrijkt met veelzijdige combinaties van vitaminen en mineralen. Het drankje wordt bovendien geleverd in flessen die gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic. Vitamin Well is marktleider in Zweden en is ook een consumentenfavoriet in veel andere Europese markten.

Vitamin Well levert ook Barebells, snacks verrijkt met proteïne die niet inboeten aan smaak of textuur. Het brede assortiment proteïnerepen van Barebells is verkrijgbaar in 40 markten over de hele wereld en het bedrijf heeft al snel een leidende positie verworven in verschillende landen. Via de toonaangevende zelfbedieningsautomaten van Selecta zullen de iconische Original Protein Bars van het merk in heel Europa verkrijgbaar zijn voor consumenten die onderweg zijn.

Tim Goossens, Gedelegeerd bestuurder Selecta Benelux & Export, licht toe: "We geloven sterk in het bevorderen van de samenwerking met Vitamin Well en Barebells, omdat de merken wereldwijd een grote populariteit hebben verworven. We zijn verheugd dat we een assortiment voedzame snacks kunnen introduceren die tegemoet komen aan de behoeften van onze jonge on-the-go consumenten."
Joost Kroeb, Head of International Accounts bij Vitamin Well, voegt toe: "Selecta heeft een unieke positie op de markt, zowel wat betreft internationale distributie als het aantal locaties. Dankzij deze samenwerking zal de bekendheid van Vitamine Well en Barebells bij de consument toenemen, zowel in onze gevestigde markten als in markten waar we een groot potentieel zien voor de toekomst."

De samenwerking is van toepassing op Selecta-oplossingen in heel Europa, evenals op point-of-sale marketing op de automaten om de bekendheid van het nieuwe aanbod te vergroten. 

Selecta en Vitamin Well kijken uit naar een succesvolle samenwerking die het landschap van verkoopautomaten zal veranderen door gezondere en beter smakende alternatieven te bieden aan consumenten in de publieke, private en semi-publieke sector, en consumenten in belangrijke Europese steden, luchthavens, treinstations en meer.

 

Over Selecta Group ​
​Selecta Group, met haar hoofdkantoor in Zwitserland sinds 1957, is een Foodtech-bedrijf met een toonaangevend routegebaseerd, zelfbedieningsdistributienetwerk in Europa, dat innovatieve convenience foodservices en kwaliteitskoffiemerken van wereldklasse aanbiedt op de werkplek en in openbare ruimtes. Selecta is actief in de foodtech business en werkt voortdurend aan nieuwe innovaties en oplossingen. Dagelijks serveren ze premium koffie en dranken, snacks en verse maaltijden aan meer dan 10 miljoen mensen in 16 landen in Europa. Met een jaarlijkse omzet van 1,2 miljard euro hebben ze hun succes te danken aan hun ca. 6.500 hoogopgeleide, toegewijde en gepassioneerde medewerkers die zich elke dag inzetten om miljoenen momenten van vreugde te creëren voor hun klanten en consumenten. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van de manier waarop het bedrijf zaken doet, gericht op de belangrijkste gebieden waarin ze een positief verschil kunnen maken. Ga voor meer informatie naar www.selecta.com.

Over Vitamin Well
Vitamin Well is een Zweedse functionele drank met vitaminen en mineralen - ontwikkeld als slim en gezond alternatief voor frisdrank, sap en andere soorten suikerhoudende dranken. Alle dranken van Vitamin Well worden gekenmerkt door hun vitaminen en mineralen, lager suikergehalte, heerlijke smaken en Scandinavisch design. Vitamin Well werd in 2008 gelanceerd in Zweden en is momenteel verkrijgbaar in 40 markten. Met de ambitie om een actieve en gezonde levensstijl te inspireren, ondersteunt Vitamin Well een aanzienlijk aantal atleten, sportverenigingen, wedstrijden en evenementen in heel Europa.

Over Barebells ​
Barebells werd in 2016 opgericht in Zweden. Het merk is nu verkrijgbaar in meer dan 40 markten over de hele wereld en is uitgegroeid tot marktleider in eiwitrepen in verschillende Europese landen. Het assortiment van Barebells bestaat uit heerlijke eiwitrijke repen en milkshakes. Wij geloven in happy eating en healthy living - en dat het leven te kort is om niet van de kleine dingen te genieten. Alle producten in het Barebells-assortiment zijn gemaakt om je smaakpapillen te verwennen en zijn ontwikkeld om echt te voldoen aan hun behoeften - terwijl het eiwitgehalte hoog blijft en er geen suiker wordt toegevoegd.

Caitlin Muyllaert

Caitlin Muyllaert

PR Consultant, Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be