Skip to Content
Scandinavisch chic sanitair

Scandinavisch chic sanitair

Een Nordic badkamer van Duravit: purisme en zachte kleuren

Een Scandinavisch interieur straalt elegantie uit en combineert minimalisme en gezelligheid op harmonieuze wijze. De focus ligt op esthetiek en functionaliteit. De badkamer ziet er minimalistisch en toch gezellig uit. Creatieve schoonheid ontstaat door de combinatie van geometrie en zachte kleuren.

Story image

Viu - XViu

Een combinatie van heldere geometrie en organische vormen: Viu-wastafels met een omranding die door zachte overgangen in de wastafel lijkt samen te vloeien.

Story image

Cape Cod

Netjes en minimalistisch - de Cape Cod-serie van Philippe Starck kan ook een Scandinavische sfeer creëren in de badkamer.

Story image

Happy D.2 Plus

Scandinavische badkamermeubels worden gekenmerkt door heldere geometrie en subtiele kleuren - zoals de Happy D.2 Plus wastafel.

Happy D.2 Plus-badkamermeubels met fijn afgeronde contouren en greeploze fronten die zachtjes openen dankzij de tip-on technologie.

Happy D.2 Plus met Starck T

Zorgvuldig geselecteerde accenten vormen de Starck T-accessoires. Hier in chroom en perfect gematcht met de stijl van Happy D.2 Plus.

Story image

Luv

Scandinavisch purisme en tijdloze elegantie: de Luv serie van Duravit en de Deense ontwerpster Cecilie Manz fascineert met een buitengewoon design. Blauwe tinten zoals de nachtblauwe zijdematte lak zijn typisch voor Scandinavische interieurs.

Scandinavisch chic: zachte vormen volgen geometrie. De ovale waskommen zijn verkrijgbaar in de fijn genuanceerde tinten grijs zijdemat, zandzijde mat, wit en wit zijdemat.

DuraSquare

Esthetiek en functionaliteit: de DuraSquare dubbele wastafel heeft een puristisch design en geïntegreerde lade indeling.

Story image

ME by Starck

Scandinavisch elegant: het ME by Starck meubelwastafel in wit satijn mat met L-Cube onderkast in wit past perfect in een minimalistische badkamer.

Story image
Duravit_NordicBathroom_300DPI Duravit_NordicBathroom_300DPI.zip - 166 MB

 

 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel