Scandinavisch chic sanitair

Een Nordic badkamer van Duravit: purisme en zachte kleuren

Untitled design.png

Een Scandinavisch interieur straalt elegantie uit en combineert minimalisme en gezelligheid op harmonieuze wijze. De focus ligt op esthetiek en functionaliteit. De badkamer ziet er minimalistisch en toch gezellig uit. Creatieve schoonheid ontstaat door de combinatie van geometrie en zachte kleuren.

 
 

Viu - XViu

Een combinatie van heldere geometrie en organische vormen: Viu-wastafels met een omranding die door zachte overgangen in de wastafel lijkt samen te vloeien.

 
 

Cape Cod

Netjes en minimalistisch - de Cape Cod-serie van Philippe Starck kan ook een Scandinavische sfeer creëren in de badkamer.

 
 

Happy D.2 Plus

Scandinavische badkamermeubels worden gekenmerkt door heldere geometrie en subtiele kleuren - zoals de Happy D.2 Plus wastafel.

Happy D.2 Plus-badkamermeubels met fijn afgeronde contouren en greeploze fronten die zachtjes openen dankzij de tip-on technologie.

Happy D.2 Plus met Starck T

Zorgvuldig geselecteerde accenten vormen de Starck T-accessoires. Hier in chroom en perfect gematcht met de stijl van Happy D.2 Plus.

 
 

Luv

Scandinavisch purisme en tijdloze elegantie: de Luv serie van Duravit en de Deense ontwerpster Cecilie Manz fascineert met een buitengewoon design. Blauwe tinten zoals de nachtblauwe zijdematte lak zijn typisch voor Scandinavische interieurs.

Scandinavisch chic: zachte vormen volgen geometrie. De ovale waskommen zijn verkrijgbaar in de fijn genuanceerde tinten grijs zijdemat, zandzijde mat, wit en wit zijdemat.

DuraSquare

Esthetiek en functionaliteit: de DuraSquare dubbele wastafel heeft een puristisch design en geïntegreerde lade indeling.

 
 

ME by Starck

Scandinavisch elegant: het ME by Starck meubelwastafel in wit satijn mat met L-Cube onderkast in wit past perfect in een minimalistische badkamer.

 
 

Duravit_NordicBathroom_300DPI

ZIP - 166 Mb

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be