SANS Institute viert 15 jaar online training met vernieuwd OnDemand-leerplatform

Verbeterde leerervaring, toegankelijkheid en bruikbaarheid voor studenten

Brussel, 28 september 2022 – Het SANS Institute, de wereldwijde leider in cybersecuritytraining en -certificering, kondigde vandaag de lancering van zijn vernieuwde OnDemand-platform aan. SANS gebruikte directe feedback van studenten en klanten om de geheel nieuwe OnDemand-ervaring vorm te geven, met verbeterde functies die studenten moeten helpen om succesvol te zijn. Deze release volgt op de 15e verjaardag van SANS OnDemand, dat wereldwijd al aan meer dan 100.000 studenten online onderwijs bood.

SANS OnDemand
SANS OnDemand
SANS is altijd een pionier geweest inzake online training, met uitzonderlijke leerresultaten voor studenten en een verbeterde beveiligingsattitude voor organisaties wereldwijd. In het licht van een permanent veranderend cyberlandschap, krimpende budgetten en stijgende reiskosten, kijken steeds meer bedrijven naar SANS OnDemand om hun organisatie te helpen beveiligen, en dat met de best mogelijke return on investment”, zegt Andrew Williams, Directeur Digitaal bij het SANS Institute.

Toegankelijkheid en bruikbaarheid waren het uitgangspunt bij het ontwerpen van de nieuwe OnDemand-ervaring. Studenten kunnen nog steeds volgens hun eigen planning trainen, maar nu binnen een gebruiksvriendelijke, state-of-the-art interface die erop gericht is hun leerervaring te maximaliseren. Nieuwe functies omvatten onder meer een bijgewerkte videospeler, een vernieuwde zijbalk met overzichten, cursusboeken, aantekeningen, een verbeterde zoekfunctie en nieuwe bladwijzermogelijkheden. Ze kunnen ook onderweg trainen, met eenvoudige toegang tot cursusinhoud die online of offline beschikbaar is in de mobiele SANS OnDemand-app. Ook hulp en ondersteuning zijn (nog) makkelijker te vinden, inclusief de mogelijkheid om live te chatten of vragen te stellen aan een GIAC-gecertificeerde ‘Subject Matter Expert’.

Ik was moeder van een 1-jarige en werkte fulltime als fysiotherapeut toen ik me inschreef voor de SANS WiCyS (Women in Cybersecurity) Academy. De sleutel tot mijn succes en het voltooien van de cursus was de flexibiliteit die SANS OnDemand me bood. Ik gebruikte de mobiele app om de lessen in mijn auto te beluisteren en herhaalde ze als ik iets niet begreep", vertelt SANS-graduate Christine Morency. Onderweg van en naar de crèche, de supermarkt of het werk - waar ik ook ging, SANS OnDemand vergezelde me. Ik kon mijn tijd thuis gebruiken om te lezen, markeren, structureren en oefenen. Het is wat maakt dat SANS gewerkt heeft voor mij, en waar ik mijn huidige baan als Cloud Security Engineer aan te danken heb!"

SANS OnDemand biedt handige en flexibele online cybersecuritytrainingen, waar en wanneer ook. Nu het aantal cyberaanvallen toeneemt, is het meer dan ooit het moment voor organisaties om hun medewerkers bij te scholen met cursussen die door wereldwijd gerenommeerde experts gemaakt en gegeven worden en erop gericht zijn reële cybersecurityvaardigheden op te bouwen. Studenten hebben de SANS OnDemand-trainingen geprezen als zijnde van topkwaliteit, met een uitzonderlijke leerervaring die traceerbare vooruitgang en verwezenlijkingen biedt.

Om meer te weten over het platform, inclusief alle functies en voordelen, bezoek www.sans.org/ondemand/.

 

Over het SANS Institute

Het SANS Institute werd in 1989 opgericht als een coöperatieve organisatie voor onderzoek en opleiding. Vandaag is SANS de meest vertrouwde en veruit grootste aanbieder van cybersecuritytrainingen en -certificeringen voor professionals in publieke en private instellingen wereldwijd. Gerenommeerde SANS-instructeurs geven meer dan 60 cursussen op fysieke en virtuele cybersecurity-events en op aanvraag.

GIAC, een dochteronderneming van het SANS Institute, valideert de vaardigheden van professionals door middel van meer dan 35 praktijkgerichte, technische certificeringen in cyberbeveiliging en biedt wereldwijd de hoogste en meest rigoureuze garantie inzake kennis en vaardigheden op vlak van cyberbeveiliging. Het SANS Technology Institute, een regionaal geaccrediteerde onafhankelijke dochteronderneming, biedt master- en bachelordiploma's, graduaten en een ondergraduaat in cyberbeveiliging aan. SANS Security Awareness, een divisie van SANS, biedt organisaties een complete en uitgebreide oplossing voor bewustwording rond beveiliging zodat zij hun ‘menselijke’ risico's op het gebied van cyberdreiging eenvoudig en effectief kunnen beheren. SANS levert ook een grote verscheidenheid aan gratis middelen aan de InfoSec-gemeenschap, waaronder consensusprojecten, onderzoeksrapporten, webcasts, podcasts en nieuwsbrieven. Verder beheert SANS ook het vroegtijdige internet-waarschuwingssysteem, het Internet Storm Center. 

De kern van SANS wordt gevormd door de vele beveiligingsprofessionals die uiteenlopende organisaties van over de hele wereld vertegenwoordigen - van bedrijven tot universiteiten - die samenwerken om de wereldwijde cybersecuritygemeenschap te ondersteunen en informeren.

www.sans.org


Perscontact

Greg Funaro - press@sans.org

Paul Geens

Paul Geens

PR consultant, Evoke

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be