RoboRana is eerste Belgische USN partner van UiPath

Erkenning voor doorgedreven kennis van automatisatieplatform

Kontich, 14 juni 2022 - Intelligent process automation-specialist Roborana is door UiPath benoemd tot USN Partner. Met dat certificaat beloont de RPA-ontwikkelaar partnerbedrijven die over de hele lijn gecertificeerd zijn, beschikken over sterke RPA-vaardigheden en die hun klanten zowel referenties als best practices kunnen voorleggen. RoboRana is de eerste volledig Belgische organisatie die deze titel krijgt.

UiPath lanceerde in 2020 het USN, kort voor UiPath Services Network, om zakenpartners te helpen om de kracht van hyperautomation optimaal te benutten. Via USN kunnen deze partners een beroep doen op opleidingen, certificaties en marketingtrajecten. Het USN-certificaat wordt uitgereikt aan organisaties die een hoge kennis hebben op het vlak van robotic process automation (RPA) en reeds vele succesverhalen bij klanten op hun conto schreven.

Doorgedreven partnerschap
RoboRana is de eerste volledig Belgische partner die dit USN-certificaat behaald heeft. Het certificaat is het bewijs dat klanten van RoboRana de garantie krijgen dat ze voor alle zaken omtrent UiPath optimaal bijgestaan worden. Bovendien is alle expertise van RoboRana in België gevestigd, wat van de intelligent process automation-specialist de meest aangewezen lokale partner maakt.

Voor Ruben Vermaercke, business unit manager bij RoboRana, is het USN-partnerschap belangrijk binnen het kader van levenslang en -breed leren van het team. “We zijn een servicebedrijf en willen natuurlijk de beste diensten leveren aan onze klanten. Dat willen we echter ook doen voor onze partners, zoals UiPath. Dat is onze sterkte: We staan in voor onze klanten én onze partners omdat we hun technologie op de juiste manier willen implementeren. Dat kan enkel via een doorgedreven partnerschap, waarvan het USN partnerschap een mooie bekroning is.”

Pionier
RoboRana is een pionier op vlak van automatisatie, van artificiële intelligentie tot intelligent document processing en het spotten van opportuniteiten voor verdere automatisatie bij klanten. De USN-erkenning versterkt die rol verder, dankzij vroege toegang tot nieuwe features. “Wanneer een update gelanceerd wordt, zijn wij daar al mee vertrouwd dankzij de nodige opleiding en certificaten. Zo kunnen we voortdurend kort op de bal spelen en onze klanten steeds optimaal helpen bij nieuwe functionaliteiten”, besluit Vermaercke.

Ruben Vermaercke, business unit manager bij RoboRana

Ruben Vermaercke, business unit manager bij RoboRana

Over RoboRana
RoboRana is een snelgroeiende en innovatieve Belgische start-up die werd opgericht in 2017 als onderdeel van de Cronos Groep. Ondertussen is het 80-koppige team actief in België en Nederland, met kantoren in Antwerpen, Gent, Leuven en De Meern (Nederland). RoboRana wil organisaties helpen bij het transformeren van data-intensieve bedrijfsprocessen, het verminderen van handmatig werk en fouten, het minimaliseren van kosten en het verbeteren van de klantervaring. Daarbij focust het op een Intelligent Process Automation (IPA)-strategie die verschillende geconnecteerde automatisatietechnologieën samenbrengt in één platform. 

Gereputeerde bedrijven zoals VDAB, Acerta, Port of Antwerp, Sibelga, FOD Financiën en de Europese Commissie maken vandaag reeds gebruik van de kennis en kunde van RoboRana. 

Voor meer informatie: https://roborana.com

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be