Randstad selecteert Workday voor wereldwijde finance, HR- en talentoplossingen

Beide bedrijven onderzoeken tevens een wederzijds dienstenaanbod om organisaties over de hele wereld betere toegang te bieden tot tools voor talentmanagement

Brussel, 11 april 2024 – Workday, Inc. (NASDAQ: WDAY), een leidende leverancier van oplossingen om organisaties te helpen hun personeel en kapitaal te beheren, maakt bekend dat Randstad (AMS: RAND), het leidende talentbedrijf ter wereld, zijn bestaande Workday-overeenkomst uitbreidt om Workday Financial Management en Workday Human Capital Management (HCM) uit te rollen in zijn 39 markten. De bedrijven zijn ook van plan om wederzijdse implementatiemogelijkheden te ontwikkelen om een betere toegang tot tools voor talentmanagement mogelijk te maken, waardoor meer klanten kunnen navigeren op een steeds complexer wordende talentmarkt.

"We kijken ernaar uit om ons partnerschap met Randstad uit te breiden om niet alleen de transformatiedoelen te ondersteunen via het Workday-platform, maar ook om onze krachten te bundelen voor een potentieel dienstenaanbod voor onze gezamenlijke klanten", aldus Carl Eschenbach, CEO van Workday. "De combinatie van het Workday-platform en de wereldwijde talentexpertise van Randstad stelt onze klanten in staat het potentieel van hun talent te ontsluiten, zodat ze door snelle veranderingen kunnen navigeren en kunnen floreren."

Randstad, dat in 2015 eerst voor Workday HCM koos, zal nu het Workday-platform met AI in de kern inzetten om het HR- en financiële systeem van Randstad te transformeren en te stroomlijnen, ter ondersteuning van haar ambitie om het meest rechtvaardige en gespecialiseerde talentbedrijf te zijn. Randstad zal Workday Financial Management en Workday HCM uitrollen in zijn 39 markten en twee wereldwijde bedrijven om efficiëntie en schaalgrootte te bewerkstelligen.

Naast het certificeren van de Managed Service Provider (MSP)-divisie van Randstad als Platinum Workday MSP-partner, zullen Randstad en Workday potentiële toekomstige samenwerkingsmogelijkheden verkennen, waarbij ze hun krachten bundelen om aanvullende HR-implementatiemogelijkheden te bieden en meer talentuitdagingen van hun klanten op te lossen.

"Deze uitbreiding van ons partnerschap met Workday – zowel door onze platformimplementatie als door de komende samenwerking – zal het beste van de talentcapaciteiten van Randstad combineren met de beste technologische oplossingen van Workday. In een wereld waarin talent en vaardigheden schaars zijn, zijn we verheugd om samen te werken met Workday om nieuwe manieren te vinden om klanten te helpen de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd op te lossen. Door deze selectie kan Randstad ook de efficiëntie en schaalvergroting binnen ons ecosysteem stimuleren, wat een belangrijke pijler is van onze nieuwe partner voor talentstrategie", reageert Sander van ‘t Noordende, CEO van Randstad.

 Over Workday ​ 

Workday is een leidend enterprise platform dat organisaties helpt hun belangrijkste activa te beheren: mensen en kapitaal. Het Workday-platform is gebouwd met AI als kern om klanten te helpen werknemers naar een hoger niveau te tillen, werk een boost te geven en hun bedrijf vooruit te helpen. Workday wordt gebruikt door meer dan 10.000 organisaties over de hele wereld en in verschillende sectoren – van middelgrote bedrijven tot meer dan 50 procent van de Fortune 500. Ga voor meer informatie over Workday naar workday.com.

Over Randstad

Randstad is een mondiale talentleider met de visie om het meest rechtvaardige en gespecialiseerde talentbedrijf ter wereld te zijn. Als partner voor talent en via onze vier specialisaties – Operationeel, Professioneel, Digitaal en Enterprise – bieden wij klanten de hoogwaardige, diverse en wendbare arbeidskrachten die ze nodig hebben om te slagen in een wereld waarin talent schaars is. Wij helpen mensen een betekenisvolle rol te vervullen, relevante vaardigheden te ontwikkelen en een doel en verbondenheid op hun werkplek te vinden. Door de waarde die we creëren, zetten we ons in voor een betere en duurzamere toekomst voor iedereen.

Randstad, met het hoofdkantoor in Nederland, is actief in 39 markten en heeft ongeveer 40.000 medewerkers. In 2023 hebben we 2 miljoen talenten geholpen bij het vinden van werk en genereerden we een omzet van € 25,4 miljard. Randstad N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Voor meer informatie, zie www.randstad.com.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, waaronder onder andere verklaringen over de plannen, overtuigingen en verwachtingen van Workday. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn uitsluitend gebaseerd op de momenteel beschikbare informatie en onze huidige overtuigingen, verwachtingen en aannames. Omdat toekomstgerichte verklaringen betrekking hebben op de toekomst, zijn ze onderhevig aan inherente risico's, onzekerheden, aannames en veranderingen in omstandigheden die moeilijk te voorspellen zijn en waarvan er vele buiten onze controle liggen. Als de risico's werkelijkheid worden, aannames onjuist blijken, of als we onverwachte veranderingen in de omstandigheden ervaren, kunnen de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten die worden geïmpliceerd door deze toekomstgerichte verklaringen, en daarom mag u niet vertrouwen op enige toekomstgerichte verklaringen. Risico's omvatten, maar zijn niet beperkt tot, risico's die worden beschreven in onze documenten bij de Securities and Exchange Commission (“SEC”), inclusief ons meest recente rapport op Form 10-Q of Form 10-K en andere rapporten die we hebben ingediend en zullen van tijd tot tijd een dossier indienen bij de SEC, waardoor de daadwerkelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachtingen. Workday aanvaardt geen verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen na de datum van deze release bij te werken, en is momenteel niet van plan dit te doen, behalve zoals vereist door de wet.

Alle niet-uitgebrachte services, features of functies waarnaar wordt verwezen in dit document, onze website of andere persberichten of openbare verklaringen die momenteel niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken van Workday worden gewijzigd en worden mogelijk niet zoals gepland of helemaal niet geleverd. Klanten die Workday-services kopen, moeten hun aankoopbeslissingen nemen op basis van services, features en functies die momenteel beschikbaar zijn.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be