Rackspace Technology introduceert verbeterde CND-functies voor het moderniseren van applicaties

Amsterdam, 6 juli 2021 – Rackspace Technology (NASDAQ: RXT), de vooraanstaande leverancier van integrale multi-cloudoplossingen, introduceert vandaag verbeterde full-lifecycle Cloud Native Development (CND) Professional Services-functies toe aan het Rackspace Technology portfolio waarmee klanten hun applicaties kunnen moderniseren. De verbeterde full-lifecycle CND-functies helpen klanten bij het ontwikkelen van moderne applicaties die profiteren van cloud-native-oplossingen en microservices-architecturen. Rackspace Technology werkt samen met klanten aan het herstructureren van bestaande applicaties, vanaf het ontwerpen van een idee en de gebruikerservaring tot de ontwikkeling en implementatie van de oplossing, zodat moderne applicaties ontstaan die de wendbaarheid, betrouwbaarheid en efficiency van de cloud ten volle benutten.

Rackspace Technology levert deze ongeëvenaarde CND-functies op basis van de herbruikbare patronen en bewezen best practices uit de expertise die het bedrijf gedurende meer dan twintig jaar opbouwde in verschillende marktsegmenten, van zorg en life sciences tot transport en logistiek, en die de invoering van een cloud-native-strategie aanjagen. Daarnaast versnelt Rackspace Technology de adoptie van moderne applicaties bij klanten dankzij de specialisatie in .NET tot .NET Core, cloud-native SaaS-platformen en een bewezen raamwerk voor het omzetten van monolithische applicaties naar microservices.

“We kunnen voor onze klanten de beste resultaten zo efficiënt mogelijk behalen dankzij onze technische expertise in cloud-native-oplossingen, cloudplatformen, moderne architecturen, tools en programmeertalen”, zegt Bert Stam, general manager Northern Europe bij Rackspace Technology. “Wij bieden de ideale combinatie van strategische consulting en uitstekende technische kennis waarmee we klanten helpen hun bedrijfsdoelstellingen te behalen en te innoveren.”

Rackspace Technology ontwikkelde nieuwe wegen om klanten te begeleiden op hun reis naar een cloud-native-omgeving met services die variëren van beoordeling en advies tot het faciliteren en moderniseren op schaal. Voor klanten is het uiteindelijke resultaat hiervan dat zij een keur aan keuzes hebben die aansluiten bij het punt waarop zij zich bevinden, zodat zij de routekaart voor modernisering met vertrouwen vorm kunnen geven.

Klik hier voor meer informatie over Rackspace Technology CND.

Story image

Over Rackspace Technology
Rackspace Technology is een vooraanstaande leverancier van integrale multiclouddiensten. Het bedrijf ontwerpt, bouwt en beheert cloudomgevingen voor zijn klanten op basis van alle belangrijke technologieplatforms, ongeacht hun IT-omgeving of gebruiksmodel. Rackspace Technologies staat zijn klanten terzijde tijdens elk stadium van hun cloudtraject. Dit stelt hen in staat om applicaties te moderniseren, nieuwe producten te ontwikkelen en innovatieve technologieën toe te passen. Bezoek voor meer informatie:
www.rackspace.com

Ann-Frédérique Lorquet PR Consultant, Evoke
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel