Primeur: nieuwe testo 570s herkent snel en betrouwbaar afwijkingen

Eerste slimme manifold met automatische foutherkenning en 360u autonomie

Ternat, 29 augustus 2023 – Testo, de specialist in innovatieve meetoplossingen, brengt met de testo 570s ‘s werelds eerste slimme manifold op de markt die afwijkingen snel en betrouwbaar herkent en signaleert via de testo Smart App. De wereldmarktleider zorgt zo voor een revolutie inzake langetermijnmetingen bij koelsystemen, airco’s en warmte- pompen. De manifold beschikt bovendien over een batterijduur van 360 uur - een record.

Snel en betrouwbaar, 360 uur lang 

Het analyseren van fouten bij langetermijnmetingen kost niet alleen veel tijd, afwijkingen blijven vaak ook nog verborgen. Daar komt nu verandering in met de nieuwe slimme manifold van Testo, die in combinatie met de Smart app geautomatiseerd en betrouwbaar de afwijkingen uit grote hoeveelheden gegevens haalt. Dat zorgt er niet alleen voor dat niets over het hoofd wordt gezien, maar bespaart ook een boel tijd. Bovendien garandeert het extreem grote geheugen maximale gegevenszekerheid. 

Maar ook voor standaardmetingen biedt de manifold nieuwe voordelen. Zo gaat het hybride systeem van accu en batterij maar liefst 360 uur mee, een absoluut record. Bovendien werd de nauwkeurigheid bij de drukmeting verhoogd tot 0,25% fs, zodat ook bij installaties met lage druk betrouwbare resultaten verkregen worden.

Maximale vereenvoudiging

Met alsmaar meer opdrachten en een gebrek aan geschoold personeel groeit het belang van snelle en eenvoudige metingen. Vandaar onze onverminderde inspanningen om het dagelijks werk te verlichten, met gebruiksvriendelijke meetmenu’s, een groot display dat alle meetgegevens in één oogopslag laat zien, draadloze sondes die zich automatisch verbinden met de manifold, en de testo Smart App waarmee het configureren, meten en documenteren comfortabel en eenvoudig op de smartphone of tablet uitgevoerd kunnen worden”, stelt Jeroen Van Der Kelen, CEO van Testo België. 

Robuust in alle omstandigheden

Met beschermklasse IP54 kan de manifold ook in zeer lastige omstandigheden betrouwbare resultaten behalen. A2L koudemiddelen vormen evenmin een probleem.

De nieuwe testo 570s met 4-weg-ventielblok wordt aangeboden als afzonderlijk instrument, maar ook in drie handige sets. Daarmee kunnen temperatuur, vacuüm en stroom snel en draadloos worden gemeten. 

 

Over Testo

Testo, dat zichzelf in 1957 op de kaart zette met de ontwikkeling van de eerste elektronische thermometer, is wereldleider in innovatieve, high-precision meetoplossingen en -technologie voor HVAC/R (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration), voeding, farma en industrie. Het Duitse bedrijf, met wortels in het Zwarte Woud, telt vandaag 36 dochtermaatschappijen en 3.400 werknemers in 25 landen over de hele wereld. 

De producten, oplossingen en diensten van Testo maken het mogelijk om tijd en middelen te besparen en de kwaliteit van goederen te verbeteren, om zo bij te dragen tot de bescherming van onze gezondheid en het milieu. 

Momenteel draait het bedrijf een omzet van 400 miljoen euro, waarvan telkens een tiende in R&D geïnvesteerd wordt. De Belgische tak van Testo werd in 1986 opgericht door Jean-Pierre Van der Kelen en is, na Duitsland, het belangrijkste land van de groep, zowel in omzet als qua innovatie.

 

Paul Geens

Paul Geens

PR consultant, Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be