PPP en bpost bereiken een overeenkomst om rechtszaak te vermijden

Brussel, 17 april 2024 - In het kader van de vordering van PPP, die in januari tegen bpost werd ingediend inzake de aanwending door bpost van de door de overheid verleende subsidies voor de verdeling van kranten, in het bijzonder voor de periode tussen 1 januari tot 30 juni 2024, hebben PPP en bpost een akkoord bereikt. 

bpost zal aan PPP een overeengekomen bedrag betalen, dat werd bepaald in functie van de ​ procedurekosten. Beide partijen wensen op deze manier een lange en kostelijke gerechtelijke procedure te vermijden.

Bovendien wensen beide partijen hun energie te besteden aan de ontwikkeling van hun activiteiten en vooral op de onderhandelingen met de uitgevers over de voorwaarden voor de bedeling van de kranten en tijdschriften vanaf 1 juli 2024.

 

Over PPP 

PPP (bedeling van Pers, Periodicals en Publiciteit) werd in België opgericht in 1992. Sinds mei 2015 is het een autonoom bedrijf, in Europa is het de private marktleider in de dagelijkse krantenbedeling voor abonnees.

 

Perscontact

bpost
Veerle Van Mierlo
0472/92 02 29
veerle.vanmierlo@bpost.be


PPP
Paul Geens
0472/59 70 74
paul@evokepr.be

Paul Geens

Paul Geens

PR consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be