Skip to Content
Ontdek de nieuwigheden van Cellularline! - Persmap IFA 2019

Ontdek de nieuwigheden van Cellularline! - Persmap IFA 2019

6-11 september in Berlijn: Hal 4.2 - Stand 117

Vandaag opent IFA, dé beurs voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten, zijn deuren voor het grote publiek. Cellularline, producent van accessoires voor mobiele apparaten en tablets, stelt tijdens de beurs enkele nieuwe producten voor.

Hieronder een overzicht van de producten die Cellularline aan u voorstelt. Het Engelstalige persbericht kan u per productlijn meteen eronder vinden.
Via de link onderaan kan u alle foto’s eveneens downloaden.

1. Bescherming voor Apple-apparaten

Een reeks accessoires met trendy design ontworpen om maximale bescherming te bieden aan iPhones en AirPods. Ideaal voor mensen on-the-go die hun smartphone gebruiken tijdens het werk, reizen en sporten. 

01. Cellularline_Ultra protection and design for Apple devices_OK.docx 769 KB

2. Nieuwe earphones lijn met TWS (True wireless audio)

Een nieuwe lijn met als blikvangers twee mono earphones en een headset met TWS-technologie. Praktisch, functioneel en vooral discreet om in alle comfort handsfree te bellen. 

02. Cellularline's new earphones line-up is coming_OK.docx 289 KB

3. Ga op in je muziek met AQL™ (Audio Quality Lab):

AQLwordt vervolledigd door de ASTROS draadloze headphones voor jonge muziekliefhebbers in meerdere kleuren en patronen, trendy Bluetooth oortjes in zakformaat, een discrete draagbare luidspreker en twee krachtige, waterresistente Bluetooth speakers. 

03. Dive into music with AQL™_OK.docx 499 KB

4. Draadloos opladen met Wireless Fast Charger

De nieuwe draadloze opladers komen in vernieuwde verpakkingen en laden nu nog sneller en efficiënter jouw smartphone op door de WIDEACTIVE INSIDEtechnologie. Blikvanger is de OCTOPUS-lijn. Draadloze opladers die zich met zuignappen aan jouw toestel hechten. 

04. Here comes Cellularline's wireless energy charge_OK.docx 445 KB

U bent meer dan welkom op de stand van Cellularline in Hall 4.2, stand 117. De medewerkers antwoorden er graag op al uw vragen m.b.t. de nieuwe producten.
In onderstaande link zitten alle foto's en persberichten gebundeld in de persmap:

EN_Cellularline @IFA Press kit.zip 115 MB
Story image

Voor meer informatie, persberichten in het Nederlands en high-res foto's, gelieve contact op te nemen met Gilles Dujardin van Evoke. 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel