Persmap Cellularline IFA

Beste journalist, ​

Vandaag opent IFA, dé beurs voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten, zijn deuren voor het grote publiek. Cellularline, producent van accessoires voor mobiele apparaten en tablets, stelt tijdens de beurs enkele nieuwe producten voor.

In bijlage vindt u van elk nieuw gamma van producten een persbericht, 6 in totaal:

  1. AQL (Audio Quality Lab): Het nieuwe AQL-gamma van Cellularline is volledig gewijd aan de muziekwereld en biedt innovatieve speakers, Bluetooth lifestyle oortjes.
  2. Nieuwe hoesjes voor Smartphone en tablets: de nieuwe smartphone- en tabletcovers stellen gebruiksvriendelijkheid en stijl centraal. Gebruik de Steady Case voor een veilige en vaste grip, de Folio Pencil om uw Apple Pencil gemakkelijk op te bergen en de Spider om je tablet op drie verschillende standen te zetten.
  3. Wearables voor sportfanaten: EasySport et EasySport GPS zijn speciaal ontworpen ​ voor sport- en fitnessactiviteiten. De wearables zijn comfortabel, licht en innovatief.
  4. Nieuwe powerbanks: in het gamma van de nieuwe powerbanks, ontwikkelde Cellularline ook een draadloze oplossing.
  5. Eureka, bluetooth finder tag: De ideale oplossing om je persoonlijke bezittingen te traceren. Voorzie je bezittingen van Eureka en vindt alles snel terug via de app.
  6. Tetra Force - ultra-beschermende smartphone-hoesjes: De twee ultra-beschermende telefoonhoesjes zijn uitgerust met IDS™ Technology (Impact Dissipating System), die schokken absorbeert en trillingen vermindert.

U bent meer dan welkom op de stand van Cellularline in Hall 4.2, stand 118. De medewerkers antwoorden er graag op al uw vragen m.b.t. de nieuwe producten.

Voor meer informatie en high-res foto's, gelieve contact op te nemen met Ymke Deprez via +32 479 75 52 32 of via ymke@evokepr.be.

Met vriendelijke groeten,

Ymke Deprez

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be