Skip to Content
Oneindige badkamermogelijkheden dankzij c-bonded en c-shaped

Oneindige badkamermogelijkheden dankzij c-bonded en c-shaped

Happy D.2 Plus van Duravit: iconisch ontwerp ontmoet innovatieve technologieën

De Happy D.2 Plus-serie van Duravit en sieger design wordt gekenmerkt door cirkelvormen. Deze onmiskenbare vormentaal is terug te vinden in alle producten van de serie - inclusief het wastafelmeubel.

Story image

Om de karakteristieke vorm te realiseren, maakt de unieke c-bonded technologie een nagenoeg naadloze verbinding van rond keramiek met bijpassende badkamermeubels mogelijk. Bij c-shaped heeft Duravit zelfs de ronde vorm in de keramische buitenrand van de wastafel doorgevoerd. Als verdere ontwikkeling van het gepatenteerde c-bonded proces, garandeert c-shaped een exact parallelle vorm van de keramische waskom en bijbehorende meubels.

Perfecte eenheid
Het wereldwijd unieke c-bonded-proces creëert een perfecte eenheid van rond keramiek en meubilair. Het kan worden gecombineerd met een wastafelmeubel en met een metalen console in diverse uitvoeringen. 

Story image

Eén techniek, veel afwerkingen
Het c-bonded wastafelmeubel is verkrijgbaar in elf afwerkingen - van wit zijdemat tot mediterraan eiken tot graphite super matt met anti-vingerafdrukcoating.

Story image

Expressieve zwart-wit combinatie
Wastafelmeubel Happy D.2 Plus c-bonded met afgeronde buitenrand in mat zwart passend bij de metalen console.

Story image


Gepatenteerde technologie
Met dezelfde precisie vertegenwoordigt c-shaped de verdere ontwikkeling van het c-bonded proces. Door de gepatenteerde c-shaped technologie wordt keramiek met een precies afgestemde buitenrand en een bijzonder glad oppervlak gecreëerd. Het wastafelmeubel kan worden gecombineerd met een onderkast of met de metalen console.

Story image

Primeur
Met de wereldnoviteit c-shaped, realiseert Duravit afgeronde contouren tot in de perfectie in het ontwerp van de keramische waskom - met een nauwkeurige verbinding tot de onderkast.

Story image

Elegant en expressief
G
lanzend wit keramiek in combinatie met een metalen console in chroom.

Story image
Download alle foto's in 72 en 300 dpi hier DuravitPhotos_cbonded_cshaped 300-72dpi.zip - 119 MB

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel