Oneindige badkamermogelijkheden dankzij c-bonded en c-shaped

Happy D.2 Plus van Duravit: iconisch ontwerp ontmoet innovatieve technologieën

De Happy D.2 Plus-serie van Duravit en sieger design wordt gekenmerkt door cirkelvormen. Deze onmiskenbare vormentaal is terug te vinden in alle producten van de serie - inclusief het wastafelmeubel.

Om de karakteristieke vorm te realiseren, maakt de unieke c-bonded technologie een nagenoeg naadloze verbinding van rond keramiek met bijpassende badkamermeubels mogelijk. Bij c-shaped heeft Duravit zelfs de ronde vorm in de keramische buitenrand van de wastafel doorgevoerd. Als verdere ontwikkeling van het gepatenteerde c-bonded proces, garandeert c-shaped een exact parallelle vorm van de keramische waskom en bijbehorende meubels.

Perfecte eenheid
Het wereldwijd unieke c-bonded-proces creëert een perfecte eenheid van rond keramiek en meubilair. Het kan worden gecombineerd met een wastafelmeubel en met een metalen console in diverse uitvoeringen. 

Eén techniek, veel afwerkingen
Het c-bonded wastafelmeubel is verkrijgbaar in elf afwerkingen - van wit zijdemat tot mediterraan eiken tot graphite super matt met anti-vingerafdrukcoating.

Expressieve zwart-wit combinatie
Wastafelmeubel Happy D.2 Plus c-bonded met afgeronde buitenrand in mat zwart passend bij de metalen console.


Gepatenteerde technologie
Met dezelfde precisie vertegenwoordigt c-shaped de verdere ontwikkeling van het c-bonded proces. Door de gepatenteerde c-shaped technologie wordt keramiek met een precies afgestemde buitenrand en een bijzonder glad oppervlak gecreëerd. Het wastafelmeubel kan worden gecombineerd met een onderkast of met de metalen console.

Primeur
Met de wereldnoviteit c-shaped, realiseert Duravit afgeronde contouren tot in de perfectie in het ontwerp van de keramische waskom - met een nauwkeurige verbinding tot de onderkast.

Elegant en expressief
G
lanzend wit keramiek in combinatie met een metalen console in chroom.

Download alle foto's in 72 en 300 dpi hier

ZIP - 119 Mb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be