Onderdelenassortiment DT Spare Parts voor Iveco Bus uitgebreid

Nieuwe productcatalogus nu beschikbaar

Met circa 150 nieuwe onderdelen biedt DT Spare Parts een aanzienlijke uitbreiding op het assortiment aan producten passend voor Iveco Bus, inclusief Irisbus en Renault Bus. De nieuwe onderdelencatalogus bevat in totaal circa 900 eigen producten van het bedrijf, passend voor meer dan 1.500 referentienummers.

 

De permanente uitbreiding van het onderdelenassortiment van DT Spare Parts biedt klanten een toekomstgericht productassortiment. In totaal bestaat het productenassortiment van DT Spare Parts voor alle stadsbussen en touringcars uit meer dan 13.000 verschillende onderdelen. Werkplaatsklanten profiteren van de geteste, kwalitatief hoogwaardige merkproducten, een uitgebreid dienstenaanbod en een garantie van 24 maanden op alle producten.

Gedetailleerde productinformatie is snel en eenvoudig te vinden via verschillende zoekopties op het Partner Portal op http://partnerportal.dieseltechnic.com.

Er is nu ook een digitale versie beschikbaar van de nieuwe onderdelencatalogus op http://dcat.dt-spareparts.com. Een gedrukt exemplaar kan gratis besteld worden via het bestelformulier op http://cat.dt-spareparts.com en is ook beschikbaar bij de plaatselijke verkooppartners.

Portret van het merk DT Spare Parts:
Een totaalassortiment in een gegarandeerde kwaliteit heeft van DT Spare Parts een toonaangevend merk in de internationale Independent Aftermarket (IAM) gemaakt. Het totaalassortiment van het merk DT Spare Parts omvat meer dan 35.000 verschillende onderdelen voor vrachtwagens, aanhangwagens, bussen en transportvoertuigen en wordt continu uitgebreid. De merkgarantie van 24 maanden voor onderdelen bevestigt het duurzame vertrouwen in het merk DT Spare Parts.

Portret van het merk SIEGEL Automotive:
SIEGEL Automotive is een merk van Diesel Technic AG, Duitsland. Siegel Automotive biedt onderdelen aan voor een prijstechnisch aantrekkelijke reparatie en onderhoud aan bedrijfsvoertuigen. Het aanbod van producten omvat meer dan 1 200 referenties voor de carosserie, cabine, verlichting, electrische uitrusting alsook andere productgroepen. Aantrekkelijke prijzen, een betrouwbare service, 12 maanden merkgarantie en het aanbod afgestemd op de vraag vanuit de markt zijn de speerpunten van wat SIEGEL Automotive te bieden heeft.

Kort portret Diesel Technic Group:
Diesel Technic houdt bedrijfsvoertuigen sinds 1972 wereldwijd in beweging – als één van de grootste aanbieders van onderdelen voor bedrijfsvoertuigen in de Independent Aftermarket (IAM). Met de productmerken DT Spare Parts en SIEGEL Automotive biedt Diesel Technic de handel de mogelijkheid, te allen tijde aan de door de markt gestelde eisen te voldoen. Het mondiale netwerk van dochterondernemingen en geautoriseerde distributiepartners vrijwaart de lokale bevoorrading met onderdelen en de individuele begeleiding van klanten in meer dan 150 landen. Distributiepartners en hun klanten waarderen Diesel Technic als betrouwbare full-service partner. Tot de Diesel Technic Group behoren naast het hoofdkantoor in Duitsland dochterondernemingen in Frankrijk, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Dubai en Singapore. Wereldwijd biedt de Diesel Technic Group aan meer dan 650 medewerkers uit 30 landen een baan.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel